Οι 50 κορυφαίες εταιρείες που ονειρεύεται να εργασθεί ο κάθε φοιτητής Οι 50 κορυφαίες εταιρείες που ονειρεύεται να εργασθεί ο κάθε φοιτητής

Πέρα όμως από την Google, υπάρχουν άλλες 49 εταιρείες και οργανισμοί που προσφέρουν ιδανικό εργασιακό περιβάλλον.

Η Google είναι γνωστή για τα ελκυστικά προνόμια που προσφέρει στους εργαζομένους της όπως επίσης και ένα εξαιρετικό εργασιακό χώρο. Έτσι δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη το γεγονός πως οι προπτυχιακοί φοιτητές που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον τομέα των επιχειρήσεων ονειρεύονται να εργασθούν στην Google.

Πέρα όμως από την Google, υπάρχουν άλλες 49 εταιρείες και οργανισμοί που προσφέρουν ιδανικό εργασιακό περιβάλλον σύμφωνα με τη λίστα που δημιουργήθηκε από την Universum, μία παγκόσμια ερευνητική και συμβουλευτική εταιρεία.


Στην έρευνα συμμετείχαν 25.606 προπτυχιακοί φοιτητές οι οποίοι κλήθηκαν να επιλέξουν τις εταιρείες και τους οργανισμούς που θα ήθελαν να εργαστούν ανάμεσα σε 230 επιχειρήσεις. Τα αποτελέσματα πάρθηκαν με βάση το ποσοστό των μαθητών που επέλεξαν μια εταιρεία ανάμεσα στις πέντε κορυφαίους «ιδανικούς» εργοδότες.

Η Google, η οποία ειδικεύεται στην online διαφήμιση τεχνολογικών προϊόντων, το cloud computing, το λογισμικό, και, φυσικά στο τομέα του searching βρέθηκε στην κορυφή της λίστας συγκεντρώνοντας ποσοστό 23,08%.

Η Walt Disney Company, η Apple, η Nike και η JPMorgan Chase βρέθηκαν επίσης στην πρώτη πεντάδα.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις 50 εταιρείες:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr