Στον Εισαγγελέα Πειραιά η 22χρονη φοιτήτρια που επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις συμφοιτήτριες της Το χρονικό της επίθεσης - Τι αναφέρει συμφοιτητής της και αυτόπτης μάρτυρας

Ως μια αναπάντεχη συμπεριφορά ή ως μια έκρηξη εξαιτίας των επιθέσεων σχολικού εκφοβισμού που δεχόταν,  χαρακτηρίζεται από τους συμφοιτητές και το οικογενειακό της περιβάλλον, η επίθεση της 22χρονης εναντίον τριών συμφοιτητριών της, στη σχολή νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ στο Ρέντη, χθες το απόγευμα.

Η 22χρονη Μαρία θα παρουσιαστεί σήμερα στην Εισαγγελία Πειραιά. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από συμφοιτητές και καθηγητές της.

Αν και οι περισσότεροι φοιτητές της σχολής τηρούν σιγή ιχθύος, αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν ότι η 22χρονη είναι ένα συντηρητικό κορίτσι τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά της.

Ο συμφοιτητής της και αυτόπτης μάρτυρας, Σκέρτι Αγκάλιου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είχε συμβεί τίποτα μέσα στην τάξη, ήταν μια ξαφνική επίθεση. Είχαμε κάνει την πρώτη ώρα μάθημα, ήρεμα. Την δεύτερη ώρα ρώτησε η καθηγήτρια να πούμε κάτι και σηκώθηκε και είπε “εγώ που είμαι τόσο καλοπροαίρετη, θα σας κάνω να γελάσετε μια τελευταία φορά. Η δεύτερη κοπέλα που χτύπησε καθόταν ακριβώς δίπλα μου. Έκανε κίνηση να την χτυπήσει στο στήθος, αλλά η κοπέλα σώθηκε γιατί έβαλε τα χέρια μπροστά» και πρόσθεσε:

«Πέρυσι είχε τσακωθεί με μία από τις τρεις και ήταν να την διώξουν από το σχολείο. Τότε εμείς την είχαμε αγκαλιάσει. Η Μαρία ήταν ήσυχο κορίτσι, δεν ενοχλούσε. Μας αιφνιδίασε, δεν το περιμέναμε».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr