Προλάβετε Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών μόνο με Δύο Δεξιότητες / ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα

Προλάβετε Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών μόνο με Δύο Δεξιότητες / ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα από την FreeStudies

Για όλους τους αναγνώστες του foititikanea.gr παρέχουμε τη δυνατότητα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στην Αγγλική Γλώσσα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και εξ αποστάσεως, πληρώνοντας ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΡΑ!

Σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ για την αναγνώριση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας ΑΣΕΠ που θα έχει ισχύ από 01/07/2024, όσοι επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στην Αγγλική Γλώσσα, θα εξετάζονται υποχρεωτικά σε 4 δεξιότητες (Listening, Reading, Speaking, Writing). 


Γι’ αυτόν τον λόγο, όσοι επιθυμείτε ΑΜΕΣΑ να εξεταστείτε και να πιστοποιηθείτε μέχρι 10/06/2024 ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ), ΜΕ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ της πιστοποίησής σας, ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ τη μοναδική προσφορά μας!

Εξ αποστάσεως και ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση για όλους με πλήρη εκπαιδευτική υποστήριξη όλων των συμμετεχόντων στοχεύοντας σε εξ αποστάσεως εξετάσεις για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΑΜΕΣΑ, από τον χώρο σας! 

Αποκτήστε τη μοναδική αναγνωρισμένη πιστοποίηση Αγγλικών που διεξάγεται εξ αποστάσεως, επιλέγοντας εσείς την ημέρα και ώρα εξέτασης από τον προσωπικό σας υπολογιστή, μέσω του FreeStudies!

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ΕΔΩ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει σύντομα για περισσότερες πληροφορίες.

Τα αποτελέσματα τα λαμβάνετε αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την εξέτασή σας, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ!

Κλείστε άμεσα τη θέση σας! Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων!

Εξέταση πολλαπλών επιλογών ΜΟΝΟ σε Listening & Reading με εξετάσεις που υλοποιούνται 24 ώρες το 24ωρο!

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την εκπαίδευσή σας, την υποστήριξη και την καθοδήγησή σας, καθώς, επίσης, και προσομοίωση εξετάσεων και συνεχή επικοινωνία με την εκπαιδεύτρια του προγράμματος σχετικά με οποιαδήποτε απορία έχετε.

Το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας είναι αναγνωρισμένο στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Το παρόν ΦΕΚ ισχύει μέχρι 30/06/2024. Από 1η Ιουλίου 2024, όποιος επιθυμεί να λάβει πιστοποίηση γλωσσομάθειας στην Αγγλική γλώσσα, υποχρεούται να εξεταστεί σε 4 δεξιότητες.

Τι παρέχουμε:

  • ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα με διαθέσιμο υλικό εκπαίδευσης για όλα τα επίπεδα (Μαθήματα ασύγχρονης εκπαίδευσης, ασκήσεις εμπέδωσης, προσομοίωση εξετάσεων, τεστ αυτό-αξιολόγησης)
  • Συνεχής υποστήριξη για επίλυση αποριών και παροχή επιπλέον εκπαιδευτικού υλικού χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
  • Εξέταση από τον χώρο σας, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ & ΕΚΘΕΣΗ.
  • Πλήρως αναγνωρισμένη πιστοποίηση με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ!

Μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα προγράμματά μας στην επίσημη ιστοσελίδα μας: https://freestudies.gr/

αλλά και στα Social Mediahttps://www.facebook.com/freestudiesgr

Περισσότερες πληροφορίες στο: 210-7101894

Υour vision is our mission!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr