Πανεπιστήμια: Νέες Καταλήψεις Τμημάτων / LIVE ενημέρωση!

Λίστα Καταλήψεων (LIVE) Τμημάτων-Σχολών (22-30/01) / ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο (ΜΕ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) τη ΛΙΣΤΑ με τις Σχολές και τα Τμήματα των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που μετά από Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών τους Συλλόγων αποφάσισαν να προβούν σε Καταλήψεις και τους συλλόγους που έχουν προγραμματίσει γενικές συνελεύσεις.

Οι φοιτητές για 3η εβδομάδα κλιμακώνουν τις κοινητοποιήσεις τους απέναντι στο νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα Ίδρυσης Μη Κρατικών Πανεπιστημίων / Ιδιωτικών Πανεπιστημίων. Σε συνέχεια των μεγάλων κινητοποιήσεων της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου καθώς και των μαζικών γενικών συνελεύσεων της προηγούμενης εβδομάδας που αποφάσισαν καταλήψεις στην πλειοψηφία των σχολών πανελλαδικά, πραγματοποιήθηκε μετά την διαδήλωση συντονισμός των γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων των φοιτητικών συλλόγων της Αθήνας στο Πολυτεχνείο. Σημειώνεται δε, πως πανελλαδικά πάνω από 100 σχολές ήταν υπό κατάληψη!


Οι φοιτητές συνεχίζουν να πραγματοποιούν για 3η εβδομάδα (όπως θα δείτε μέσα από την παρακάτω αποκλειστική λίστα του «Φοιτητικά Νέα») γενικές συνελεύσεις σε όλα τα ιδρύματα της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr