Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην φοιτήτρια Στρατιωτικής Σχολής

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην φοιτήτρια ΣΣΑΣ

Φοιτητικές Ειδήσεις: Σκίζει καρδιές ο θρήνος της μάνας στην κηδεία της φοιτήτριας Στρατιωτικής Σχολής, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη. Απαρηγόρητοι οι γονείς, τα αδέλφια της, συγγενείς και φίλοι, η διοίκηση της σχολής, οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς αυτό το γεμάτο ζωή κορίτσι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Πλήθος κόσμου θέλησε να πει από κοντά το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη Κλαούντια – Αλεξάνδρα Λάτα της οποίας το νήμα της ζωής μαζί με άλλους 56 συνανθρώπους μας, κόπηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν σημειώθηκε η εθνική τραγωδία με την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. 


Η Κλαούντια Λάτα, ήταν φοιτήτρια του Ιατρικού Τμήματος της ΣΣΑΣ (Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων). Εκεί βρέθηκε και στρατιωτικό άγημα για να αποτίσει φόρο τιμής στη φοιτήτρια της ΣΣΑΣ Ιατρικής

Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μητέρας της Κλαούντια:

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa, o θρήνος της μάνας μάτωσε καρδιές σήμερα το μεσημέρι στην τέλεση της κηδείας της κόρης της από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Σμύρνη Λάρισας. Φόρος τιμής από στρατιωτικό άγημα στον Ιερό Ναό.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον πατέρα της Έντουαρντ και τη μητέρα της Άλμα, καθώς και τα αδέλφια της Τζενίσα – Πολυξένη και Έλβις – Μάριο.

Η Κλαούντια γεννημένη στη Λάρισα είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα, ενώ οι γονείς της διατηρούν στην πόλη κρεοπωλείο, όπως είχε αναφερθεί στο onlarissa.gr. Ήταν μια άριστη μαθήτρια στο σχολείο και αμέσως μετά την αποφοίτησή της εισήλθε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή φοιτήτρια επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα τριήμερο στην Πάτρα και ανυπομονούσε να γυρίσει στη σχολή της.

Οι γονείς της που ζουν σε χωριό της Λάρισας της είπαν «κάνε μία στάση να σε δούμε», όμως η ίδια αρνήθηκε ώστε να φθάσει γρηγορότερα στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσει κάποιες ώρες ξεκούρασης, ώστε να επανεκκινήσει το διάβασμα για τη σχολή της. Ωστόσο, η τύχη επιφύλασσε τα πιο δυσάρεστα για την ίδια και δεκάδες ακόμη, κυρίως νέους ανθρώπους.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr