«Ίσως φτάσουμε κάποτε.. φίλε ποτέ ξανά με τρένο» πόσταραν οι φοιτήτριες λίγο πριν την τραγωδία

«Ίσως φτάσουμε κάποτε.. φίλε ποτέ ξανά με τρένο» πόσταραν οι φοιτήτριες λίγο πριν την τραγωδία

Ανατριχίλα προκαλούν stories που είχαν δημοσιεύσει στο Instagram οι τρεις φοιτήτριες από το Καστράκι Καλαμπάκας, οι δύο 20χρονες αδελφές και η μεγαλύτερη σε ηλικία ξαδερφή τους, λίγη ώρα πριν τη μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Τα κορίτσια φαίνονται στα stories να περιμένουν την αναχώρηση της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 γράφοντας «ίσως φτάσουμε κάποτε». Στο τέλος του βίντεο, μάλιστα, μια από τις τρεις κοπέλες ακούγεται να λέει «φίλε ποτέ ξανά με τρένο».


Οι 20χρονες Θώμη (φοιτήτρια Φαρμακευτικής) και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά (φοιτήτριες Αισθητικής) σπούδαζαν εδώ και λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους.

Την ίδια ώρα άλλος επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας περιέγραψε τις κινήσεις που έκαναν τα τρία κορίτσια λίγο πριν τη σύγκρουση με το εμπορικό τρένο το βράδυ της Τρίτης.

O 28χρονος Νίκος που καθόταν στο τέταρτο βαγόνι του τρένου είπε στον Alpha ότι «θυμάμαι τα τρία κορίτσια που μπήκαν, άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς».

Σύμφωνα με τον ίδιο τα τρία κορίτσια, η Θώμη και η Χρυσή Πλακιά και η ξαδέρφη τους Αναστασία, είπαν «πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι» γιατί, όπως είπε, δεν είχαν κάπου να κάτσουν.

Τα τρία άτυχα κορίτσια

Η Χρυσή Πλακιά

Η Θώμη Πλακιά

H Αναστασία Πλακιά

Τέμπη: Αγνοούμενος φοιτητής του ΑΠΘ, γιος Καθηγητή του ΑΠΘ

ΑΠΘ: Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους φοιτητές σχετική με σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Σύγκρουση Τρένων: Νεκροί φοιτητές! / Γύριζαν στις Σχολές τους μετά το τριήμερο (Live Update)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr