Δυστύχημα στα Τέμπη: Φωτογραφία ντοκουμέντο από βαγόνι λίγο πριν τη σύγκρουση

Δυστύχημα στα Τέμπη: Φωτογραφία ντοκουμέντο από βαγόνι λίγο πριν τη σύγκρουση

Φοιτητικές Ειδήσεις: Ένας επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη τράβηξε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του τρίτου βαγονιού προτού αποβιβαστεί.

Ανατριχίλα προκαλεί μια φωτογραφία ντοκουμέντο από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/02) στα Τέμπη, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Παρασκευής.


Νέα Ενημέρωση: Θρήνος: Νεκρή και η φοιτήτρια του ΑΠΘ, Αναστασία Αδαμίδου!

Θρήνος: Ταυτοποιήθηκε η σορός του φοιτητή του ΑΠΘ, Κυπριανού Παπαϊωάννου!

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο οποίος επιβιβάστηκε στη μοιραία αμαξοστοιχία από την Αθήνα και αποβιβάστηκε λίγο πριν τη Λάρισα μόλις 15 λεπτά πριν από τη φονική σύγκρουση.

Η εικόνα ντοκουμέντο δείχνει το εσωτερικό του τρίτου βαγονιού και των επιβατών του.

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου μιλώντας στο Mega εξήγησε ότι την έβγαλε στις 22:02 και ήταν έξω από τα Παλαιοφάρσαλα, όπου η αμαξοστοιχία σταμάτησε, περίπου για 15 λεπτά, γιατί θα πέρναγε μάλλον μία άλλη αμαξοστοιχία.

Δυστύχημα στα Τέμπη: Φωτογραφία ντοκουμέντο από βαγόνι λίγο πριν τη σύγκρουση

Στο μεταξύ αδιάκοπες είναι για τρίτη ημέρα οι προσπάθειες των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για την ταυτοποίηση των θυμάτων από την τραγωδία. Ήδη έως σήμερα το πρωί έχουν ταυτοποιηθεί 32 θύματα μέσω DNA.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί επίσημα στην ελληνική αστυνομία ως αγνοούμενοι 56 επιβάτες. Τονίζεται το «μέχρι στιγμής», καθώς υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος να επέβαινε στο τρένο και να μην έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος από οικείους ή συγγενείς.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr