Η φοιτήτρια Στρατιωτικής Σχολής που αγνοείται / ΦΩΤΟ

Η φοιτήτρια Στρατιωτικής Σχολής που αγνοείται / ΦΩΤΟ

Φοιτητικές Ειδήσεις: Πολλά ονόματα κάνουν τον γύρο των social media με τις οικογένειες, φίλους αλλά και κόσμο που κοινοποιεί για να βοηθήσει. Στον Realfm μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/3) η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή για το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου δήλωσε ότι οι νεκροί έχουν φτάσει τους 57.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην φοιτήτρια Στρατιωτικής Σχολής


Αγωνιώδεις κλήσεις μέσω social media κάνουν από τις πρώτες ώρες που έμαθαν ότι τα ονόματα των αγαπημένων τους δεν ήταν στη λίστα των τραυματιών συγγενείς και φίλοι όσων επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία IC 62 που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στην περιοχή του Ευαγγελισμού κοντά στα Τέμπτη.

Πάρα πολλοί από τους επιβαίνοντες είναι φοιτητές και λόγω τριημέρου είχαν αποφασίσει να ταξιδέψουν.

Πολλά ονόματα κάνουν τον γύρο των social media με τις οικογένειες, φίλους αλλά και κόσμο που κοινοποιεί για να βοηθήσει.

Στον μακρύ κατάλογο του δυστυχήματος, πέρα από τους 43 νεκρούς, υπάρχουν κατά την Πυροσβεστική 19 ακόμη αγνοούμενοι και ενώ συγγενείς παιδιών που δεν έχουν επικοινωνήσει με τους οικείους τους από προχθές, απευθύνουν εκκλήσεις για πληροφορίες αναφορικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Ανάμεσα στους αγνοούντες φοιτητές είναι και η Κλαούντια Λάτα, φοιτήτρια του Ιατρικού Τμήματος της ΣΣΑΣ (Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων):

Κλαούντια Λάτα, φοιτήτρια του Ιατρικού Τμήματος της ΣΣΑΣ (Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr