Ολοκλήρωση λήψης 53 δειγμάτων DNA / Γονείς φοιτητών έδωσαν δείγματα

Ολοκλήρωση λήψης 53 δειγμάτων DNA / Γονείς φοιτητών έδωσαν δείγματα για να εντοπίσουν τα παιδιά τους

Φοιτητικές Ειδήσεις: Προς ολοκλήρωση οδεύει η διαδικασία λήψης 53 δειγμάτων DNA τα οποία λαμβάνονται από ιατροδικαστές και θα σταλούν στην Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών στην Αθήνα και από αύριο αναμένεται να έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, 44 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ενώ οι επτά από αυτούς απανθρακώθηκαν.


Τα πτώματα των 12 είναι δυνατό να αναγνωριστούν, όμως για τους υπόλοιπους 32 δεν είναι εφικτή η ταυτοποίηση και χρειάζεται να γίνει εξέταση DNA.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μίνα Μαυρογιάννη, πρόκειται για 53 περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι άνθρωποι τους, τα παιδιά τους, οι γονείς τους, οι οποίοι ταξιδεύαν με την συγκεκριμένη αμαξοστοιχία.

Επίσης είναι πολλοί οι άνθρωποι οι οποίοι παραμένουν έξω από την πύλη του γενικού νοσοκομείου Λάρισας, ενώ το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος σε συνεργασία με την ένωση ξενοδόχων Λάρισας έκανε γνωστό πως διαθέτει δωμάτια δωρεάν για όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και περνούν δύσκολες ώρες.

38 άτομα νοσηλεύονται

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας παραμένουν για νοσηλεία 16 άτομα εκ των οποίων δύο άτομα νεαρής ηλικίας ένα αγόρι και ένα κορίτσι έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και νοσηλεύονται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 22 άτομα μεταξύ των οποίων και ενα μωρό 7,5 μηνών. Τέσσερα άτομα είναι στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύγκρουση Τρένων: Νεκροί φοιτητές! / Γύριζαν στις Σχολές τους μετά το τριήμερο (Live Update)

Ο φοιτητής "ήρωας των Τεμπών" που έσωσε δέκα άτομα!

Δυστύχημα στα Τέμπη: Η λίστα με τα ΟΝΟΜΑΤΑ των τραυματιών!

Δυστύχημα στα Τέμπη: Δεν έγινε δεκτό το πάσο φοιτήτριας, άλλαξε βαγόνι και σώθηκε!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr