Φόβος και τρόμος για φοιτήτριες στον Βόλο!

Φόβος και τρόμος για φοιτήτριες στον Βόλο!

Φοιτητικές Ειδήσεις: Θύματα ενός 52χρονου άνδρα που έχει εξελιχθεί ο φόβος και ο τρόμος του Βόλου έπεσαν δύο φοιτήτριες.

Ο 52χρονος έκανε βόλτες με ποδήλατο για να εντοπίσει κάποιο υποψήφιο θύμα και δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα επιτέθηκε με κοντάρι μπατανόβουρτσας σε δύο 22χρονες, που επέστρεφαν σπίτι τους. Τις χτύπησε πισώπλατα στα πλευρά. Στο δικαστήριο δήλωσαν σοκαρισμένες και η μια εκ των δύο ανέφερε πως τον συνάντησε και το πρωί της ίδιας ημέρας.


Την Πέμπτη (19/1) το πρωί απείλησε και μια 36χρονη γυναίκα που περπατούσε με τα δύο της παιδιά. «Θα σε ξεμαλλιάσω» της φώναξε καθώς περνούσε από δίπλα της με το ποδήλατο και στη συνέχεια την έβρισε. Η γυναίκα είπε ότι τρόμαξε και φοβήθηκε μήπως κάνει κακό στα παιδιά της , ενώ φρόντισε να φύγει γρήγορα από την περιοχή.

Ο 52χρονος που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για παρόμοιες επιθέσεις, δήλωσε ακλοολικός, ενώ του επιβλήθηκε χθες ποινή 22 μηνών και πρόστιμο, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Όταν συνελήφθη βρέθηκαν πάνω του τρία μαχαίρια και ένα πτυσσόμενο κοντάρι βαφής.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε υποβασταζόμενος από αστυνομικούς δηλώνοντας πως την προηγούμενη ημέρα του είχαν επιτεθεί τρία άτομα, γι΄ αυτό κυκλοφορούσε με το κοντάρι, αλλά δεν θέλησε να καταθέσει καταγγελία στην αστυνομία. Απέδωσε τις πράξεις του στον εθισμό του στο αλκοόλ.

Κατεπείγον Έγγραφο Υπουργείου Παιδείας / Να εφαρμοστούν οι ποινές σε φοιτητές

Πειθαρχικό Φοιτητών: Το ποινολόγιο των φοιτητών / Τι προβλέπει ο νέος νόμος

Πανεπιστήμια: Πόσους φοιτητές μπορεί να εκπαιδεύσει κάθε Τμήμα;

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr