Αυτός είναι ο 20χρονος φοιτητής που εξαφανίστηκε από το απόγευμα της Παρασκευής

Αυτός είναι ο 20 χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους Αρμένους που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής όταν εξαφανίστηκε από τα Γιάννενα, όπου σπουδάζει στην σχολή Γαλακτοκομίας του ΤΕΙ.

Οι αστυνομικές αρχές των Ιωαννίνων πραγματοποιούν από χτες έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα.

Ο φοιτητής που βλέπετε στην φωτογραφία της ιστοσελίδας rethnea όταν εξαφανίστηκε φέρεται να φορούσε μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε στα Γιάννενα, φοιτητής ή φίλος του που γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει την αστυνομία.

Στο μεταξύ, το neakriti.gr επικοινώνησε με γνωστούς φίλους του 20χρονου από τα Γιάννενα, οι οποίοι παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και που έμειναν άφωνοι από την είδηση της ξαφνικής του εξαφάνισης.«Λίγες εβδομάδες πριν, διασκεδάζαμε μαζί», λένε, «...ήταν χαμογελαστός, ευγενικός, είχε περίσσια όρεξη... γλεντούσαμε μαζί στην Κρητική βραδιά που διοργανώνουμε κάθε Δευτέρα με τον Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Ιωαννίνων...».Η μαρτυρία μιας Κρητικιάς φοιτήτριας στα Γιάννενα, που γνώριζε τον νεαρό Ρεθυμνιώτη, είναι αποκαλυπτική:Ενώ συνεχίζουν υποστηρίζοντας, πως δεν είχε ουδέποτε δείξει κάποια αρνητικά στοιχεία συμπεριφοράς, που ενδεχομένως να παρέπεμπαν στην εξέλιξη αυτή της υπόθεσης. «θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του παιδιού... είμαστε συγκλονισμένοι», καταλήγουν όσοι είδαν τελευταία φορά τον φοιτητή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες κανένας δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον εξαφανισμένο νεαρό, αφού στο δωμάτιό του στη Γαλακτοκομική Σχολή, βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα όπως το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Με τον εφιάλτη να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο όσο περνούν οι ώρες, οι γονείς του νεαρού περιμένουν με λαχτάρα από ώρα σε ώρα να δώσει ένα σημάδι ζωής το παιδί τους, ελπίζοντας ότι η πολύωρη εξαφάνισή του δεν κρύβει κάτι κακό που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά ότι πρόκειται απλώς για μια νεανική απερισκεψία.

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr