Φοιτητής χρεώθηκε 27 ευρώ ενώ περίμενε 75 λεπτά στη γραμμή τράπεζας και δεν του απάντησε κανείς - Προσέφυγε στον Συνήγορο του Καταναλωτή

Ο φοιτητής προσέφυγε στον συνήγορο του καταναλωτή όσο και στο Υπουργείο Ανάπτυξης καταθέτοντας σχετική καταγγελία

Ο φοιτητής Α.Σ. του ΠΑΔΑ μοιράζεται με τα «Φοιτητικά Νέα» την εμπειρία του με σκοπό να μην πέσουν άλλα άτομα, όπως δηλώνει, στην ίδια παγίδα που έπεσε ο ίδιος στην προσπάθεια του να εξυπηρετηθεί με την τράπεζα.

Συγκεκριμένα αναφέρει«Αρχικά όπως είναι γνωστό, απαγορεύεται η προσέλευση των πολιτών στα τραπεζικά καταστήματα εκτός σημαντικού λόγου. Έτσι επέλεξα την εξυπηρέτηση μέσω email. Η τράπεζα όμως μου ζήτησε να καλέσω στο τηλεφωνικό κέντρο (182838) ώστε να μπορέσει να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων μου και να ολοκληρωθεί η εξυπηρέτηση.


Κάλεσα λοιπόν στο εν λόγο νούμερο, όπως ακριβός μου δόθηκε η οδηγία. Βρισκόμουν σε αναμονή για 75 λεπτά και αφού δεν μου το σήκωσε ποτέ κανένας υπάλληλος έκλεισα την γραμμή. Όμως ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος που βρίσκομαι φαίνεται πως είδε την εν λόγο επικοινωνία με άλλο μάτι και μου έστειλε ραβασάκι με χρέωση 27€ για την συγκεκριμένη κλήση. Επειδή απλά κάλεσα!».

Ο φοιτητής επισημαίνει: «Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω πως είμαι φοιτητής και δεν εργάζομαι και προσπάθησα να τους εξηγήσω για πολλές ώρες πως δεν μίλησα ούτε για 1 κλάσμα του δευτερολέπτου με υπάλληλο και πως δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα εξυπηρέτησης αφού είναι σε ισχύει ο νόμος περιορισμού μετακίνησης λόγο covid-19». 

Και καταλήγει λέγοντας: «Θεώρησα άδικη την παραπάνω χρέωση οπότε και προχώρησα στην καταγγελία τόσο στον συνήγορο του καταναλωτή όσο και στο υπουργείο ανάπτυξης. Η κατάληξη της υπόθεση είναι άγνωστη για την ώρα. Πάντως ένα είναι το μάθημα, η πρόληψη σώζει καταστάσεις!».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr