Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της φοιτήτριας Βίκυ Πεχλιβάνη που έχει προκριθεί στα 10 καλύτερα σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

Ευχαριστώ που με φιλοξενείται στα Foititikanea.gr, ονομάζομαι Πεχλιβάνη Βίκυ και είμαι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών. Αποφάσισα λοιπόν να συμμετάσχω σε ένα διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η διαδικασία ήταν απλή, έπρεπε να ανεβάσω ένα βιντεάκι 30 δευτερολέπτων στο οποίο να λέω γιατί είμαι κατάλληλη και πρέπει να με επιλέξουν.

Πριν σας πω λοιπόν περισσότερα για το βιντεάκι να αναφέρω ότι το δικύβευμα είναι το εξής:  3 μέρες ταξίδι στην έδρα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στο Στρασβούργο και διαχείριση της σελίδας στο Facebook. Αποφάσισα λοιπόν για το βιντεάκι μου να συνεργαστώ με παιδιά μιας και θεωρώ ότι οι νέοι άνθρωποι είναι η λύση σε πολλά από τα κακώς κείμενα της εποχής μας. Η κεντρική ιδέα του βίντεο είναι ότι θα προσπαθήσω να συγχρονίσω τις φωνές των νέων ανθρώπων και να συζητήσουμε για πληθώρα θεμάτων τα οποία ξεπερνούν τα σύνορα των κρατών και αφορούν όλους μας, ως πολίτες ενός ευρύτερου χώρου που ονομάζεται Ευρωπαϊκή  Ένωση.  Χωρίς να το περιμένω το βιντεάκι μου πέρασε στα δέκα και τώρα οι τρεις νικητές θα αναδειχθούν μέσα από ψήφους. Τώρα λοιπόν εσείς αποφασίζετε αν θα κάνω το στόχο μου πραγματικότητα.

Ψηφίστε το βίντεο της Βίκυς Πεχλιβάνη στο παρακάτω LINK το οποίο έχει προκριθεί στα 10 καλύτερα σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου! Αν κερδίσει θα ταξιδέψει στο Στρασβούργο και θα αναλάβει τη διαχείριση της σελίδα του Ευρωκοινοβουλίου στο Facebook! 


Για να δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και να στηρίξετε με την ψήφο σας την συμφοιτήτρια σας πατήστε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr