Ποιοι κρύβονται πίσω από το θάνατο της φοιτήτριας του ΑΠΘ

Ποιοι κρύβονται πίσω από το θάνατο της φοιτήτριας του ΑΠΘ 

Αποκαλυπτικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας - Σχεδόν τρία χρόνια μετά τη μοιραία πτώση της Λίνας Κοεμτζή από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στο Αριστοτέλειο, οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση δεν έχουν τέλος.

Ένα νέο – πρόσωπο – κλειδί για την υπόθεση, φέρνει τώρα στο φως νέα στοιχεία, που προκαλούν αίσθηση. 


Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εφημερίδα RealNews, υπάρχει μεγάλο κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη, που παγιδεύει με τολμηρές φωτογραφίες νεαρά κορίτσια, τα οποία στη συνέχεια εκβιάζει… Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πολλά όμορφα κορίτσια έχουν πέσει θύματα, όπως η Λίνα Κοεμτζή. Τα πείθουν να βγάλουν τολμηρές φωτογραφίες και στη συνέχεια τις απειλούν και τις εκβιάζουν».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα έχει απειλήσει και εκείνον αλλά δεν έχει πάει στην αστυνομία, με το φόβο ότι μπορεί να τον βλάψουν τα μέλη του κυκλώματος…

«Διατηρούσα μία ναυτιλιακή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη στην οποία εργαζόταν η Λίνα και άλλες δύο κοπέλες ως υπάλληλοι γραφείου. Μάλιστα, η μία από αυτές ήταν η φίλη της Λίνας που έχει μετακομίσει στο Λονδίνο. Κάποια ημέρα χτύπησε το τηλέφωνο στη δουλειά και ένας κύριος μου ζήτησε να απολύσω τα συγκεκριμένα κορίτσια γιατί, όπως μου είπε, «δουλεύουν» για εκείνον.

Εγώ του απάντησα ότι πρόκειται για και εργατικά σοβαρά κορίτσια και του ξεκαθάρισα ότι δεν θα τα διώξω. Με απείλησε ότι θα με κλείσει στη φυλακή και ότι θα με εξαφανίσει αν τις κρατούσα στην εταιρεία. Έτσι λειτουργούν αυτοί, για να μη χάσουν τις κοπέλες…

Μάλιστα, ο ίδιος διευκρινίζει ότι πολλοί επιχειρηματίες έχουν δεχτεί απειλές από αυτό το κύκλωμα…

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία.

Η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της. Όπως αποκάλυψε η Σταυρούλα Τομπάζη, τη μοιραία ημέρα «η Γαλήνη δούλευε μαζί με μια φίλη της. Ήταν πολύ καλά, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν και μετά συναντήθηκε με τον φίλο της. Ήταν περίπου 20:30 το βράδυ.

Δεν ξέρω τι είπαν, η Γαλήνη έφυγε από εκεί, πήρε το λεωφορείο, πήγε στην εστία στο δωμάτιό της στον 7ο όροφο, πήρε φαγητό στην συγκάτοικό της, μπαίνει μέσα και της λέει έρχομαι σε πέντε λεπτά, πετιέμαι μέχρι τον 9o. Ανεβαίνει η Γαλήνη στον 9o όροφο και δεν κατέβηκε ποτέ. Τι συνέβη στον 9ο όροφο, δεν μπορώ να ξέρω», είχε πει σε συνέντευξή της.

Η καταγωγή της άτυχης φοιτήτριας ήταν από τα Γιαννιτσά. Είχε πάει στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει και έχασε τη ζωή της πρόωρα και αναπάντεχα.

Μητέρα φοιτήτριας: Με απείλησαν δίπλα στο μνήμα του παιδιού μου

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της μητέρας της 21χρονης Λίνας Κομεμτζή, η οποίος ανέφερε ότι πηγαίνοντας στο νεκροταφείο για να επισκεφθεί την κόρη της, άγνωστοι απείλησαν τη ζωή της σε περίπτωση που δεν σταματήσει να μιλάει.

«Το παιδί μου, μου το σκότωσαν. Ένα γεγονός που συνέβη χθες στο πρωί στο νεκροταφείο των Γιαννιτσών έρχεται να προστεθεί σε όλα όσα πίστευα και πιστεύω μέχρι σήμερα», υποστήριξε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 και πρόσθεσε:

«Χθες το πρωί λοιπόν, κατά τις 8.20 πήγα, όπως κάθε μέρα, στο νεκροταφείο για να επισκεφθώ την κόρη μου. Μέσα στην είσοδο, στεκόταν ένα μαύρο Audi τύπου τζιπ χωρίς πινακίδες όπου επέβαιναν δύο άνδρες. Ξαφνικά, ο οδηγός άνοιξε το παράθυρο και μου είπε: "Καλημέρα κοπελιά. Να σε ρωτήσω κάτι". Πλησίασα προς το μέρος του και τότε, ο οδηγός έβαλε μπροστά στο πρόσωπό μου ένα χαρτόνι που έγραφε: "Αν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψω το λαρύγγι". Πριν προλάβω να πω κάτι, το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε».

Η βουτιά θανάτου πριν από τρία χρόνια

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, πριν από τρία χρόνια, μετά από βουτιά θανάτου από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένειά της από την αρχή υποστήριζε ότι δεν επρόκειτο για αυτοκτονία, αλλά ότι υπάρχουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί πίσω από τον θάνατό της.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr