Αποσύρθηκε η ρύθμιση για τους σπουδαστές Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

Αποσύρθηκε η ρύθμιση για τους σπουδαστές Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ)

Η ρύθμιση για τους σπουδαστές Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης θα ενσωματωθεί σε «συνολικότερη ρύθμιση» σύμφωνα με τα όσα δήηλωσε η Υπουργός Παιδείας.

Αποσύρθηκε ρύθμιση για την απόδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας στους σπουδαστές των ΑΣΤΕ, καθώς σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα εισηγηθεί «ένα πλέγμα και άλλων δικαιωμάτων όσον αφορά τους φοιτητές. Άρα, για αυτό αποσύρθηκε, θα έρθει σε μία συνολικότερη ρύθμιση».

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η ρύθμιση είχε ως εξής:

Στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 53 περ. γ’ του ν. 4009/2011 (Α’ 195), όπως ισχύει, και της με αριθμ. Φ.5/114196/Β3/4-10-2011 κοινής απόφασης Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και Πολιτισμού και Τουρισμού «Διευκολύνσεις στις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των φοιτητών των Α.Ε.Ι.» (Β’ 2234) όπως ισχύει, εμπίπτουν και οι σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ). Η διαδικασία έκδοσης και χορήγησης της ακαδημαϊκής ταυτότητας στους σπουδαστές των ΑΣΤΕ ρυθμίζονται με απόφαση του Υπουργού Τουρισμού.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών