Σε δίκη τρεις νεαροί για το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο ΑΠΘ

Σε δίκη τρεις νεαροί για το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο ΑΠΘ

Φτάνει στις δικαστικές αίθουσες την επόμενη Τετάρτη η υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, 2,5 χρόνια μετά τον θάνατό της στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών, θα καθίσουν στο εδώλιο τρεις νεαροί οι οποίοι φαίνεται πως έγιναν η αρχή του τέλους για την άτυχη φοιτήτρια. Είναι αυτοί που διακίνησαν μέσω διαδικτύου τις άσεμνες φωτογραφίες της 22χρονης.

«Ο ερασιτέχνης φωτογράφος έτσι πως τον αποκαλούν και θα τον αποκαλώ κι εγώ πάντα μια ζωή, είναι η αρχή και το τέλος της Γαλήνης μου. Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία, από εκεί ξεκίνησε και κατέληξε εκεί που ήταν να καταλήξει. Είναι η αρχή και το τέλος αυτό θα το φωνάζω μια ζωή. Δεν σεβάστηκαν τίποτα πραγματικά. Δεν σεβάστηκαν ένα κορίτσι, μια ψυχή, πάνω από όλα έναν άνθρωπο», ξεσπά στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Λίνας, Σταυρούλα Τομπάζη.


Από έναν ερασιτέχνη φωτογράφο ξεκίνησαν όλα. Έταξε καριέρα μοντέλου στη Λίνα. Στα λόγια. Διότι κυκλοφόρησε το υλικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το έστειλε και τους δύο φίλους του. Και οι 3 κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου προσωπικών δεδομένων.

«Αν όντως έχουν κάνει κάτι και αν όντως είναι ένοχοι ε ναι βέβαια δεν πρέπει να τιμωρηθούν με την ανάλογη τιμωρία που πρέπει; Λογικό ναι, γιατί ποτέ δεν σταματούν. Κάποια άλλη κοπέλα ίσως να έχει την τύχη της δικής μου της Γαλήνης και αυτό δεν θα το ήθελα, αυτό είναι ένα μήνυμα προς άλλα παιδιά έτσι. Και σε αυτά τα παιδιά που θέλουν να κάνουν κακό. Όχι δεν τους φταίει κανένας. Πραγματικά» τονίζει στον Ant1 η κ. Τομπάζη.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ (που βρίσκεται επί της οδού Λέοντος Σοφού στο κέντρο της πόλης), ενώ το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία ως αυτοκτονία. Εισαγγελέας όμως, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, απειλούμενη από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr