Σπιτονοικοκυρά «παίρνει μάτι» σε φοιτητές

Σπιτονοικοκυρά «παίρνει μάτι» σε φοιτητές

Σάλος έχει ξεσπάσει στην κοινωνία της Άρτας με μια 68χρονη γυναίκα στην Άρτα, που νοικιάζει τις γκαρσονιέρες της μόνο σε νεαρούς φοιτητές και αργά το βραδύ φέρεται να τους παρακολουθεί κρυφά από τις μπαλκονόπορτες για να τους παίρνει "μάτι".

Η 68χρονη που είναι παντρεμένη και ζει με τον 80χρονο σύζυγο της στην Άρτα έχει αναπτύξει περίεργες συμπεριφορές. Τα δωμάτια και το σπίτι της 68χρονης είναι δίπλα και μοιράζονται την ίδια αυλή.


Όπως δηλώνουν οι φοιτητές, η σπιτονοικοκυρά σχεδόν κάθε βράδυ στήνεται στις μπαλκονόπορτες και περιμένει πότε θα γδυθούν. 

Μάλιστα ένας από τους φοιτητές δηλώνει στο Fanaripress ότι, ένα βράδυ μετά τις 11 που ήταν με το εσώρουχο του, του χτύπησε το κουδούνι με την πρόφαση να του ζητήσει τα χρήματα από τα κοινόχρηστα.

Η 68χρονη σπιτονοικοκυρά δεν ξεκόλλαγε από το σπίτι του φοιτητή, γιατί σκοπός της ήταν, να γνωρίσει και τους φίλους του που βρίσκονταν εκεί.

Φοιτητική κατοικία: Πότε δηλώνεται από τον φοιτητή και πότε από τον γονέα - Τι πρέπει να προσέξετε στην φορολογική δήλωση!

Τι ισχύει σε περίπτωση αντιγραφής στην εξεταστική!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr