Σε ποιες Σχολές δεν θα γίνουν μαθήματα λόγω καιρικών συνθηκών την Τρίτη (08/01)

Σε ποιες Σχολές δεν θα γίνουν μαθήματα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών την Τρίτη (08/01)

Κλειστά παρέμειναν σήμερα Δευτέρα (07/01), κατόπιν απόφασης των Ιδρυμάτων, το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) και το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΤΕΙ ΑΜΘ), λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Για αύριο Τρίτη (08/01) το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) όπως και το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΤΕΙ ΑΜΘ) ανακοίνωσαν ότι όλες οι Σχολές των Ιδρυμάτων θα παραμείνουν κλειστές, ενώ στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας οι Σχολές στα Ψαχνά και τη Θήβα δεν θα λειτουργήσουν.


Το άρθρο ανανεώνεται με κάθε νέα ενημέρωση!

Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Φαρμακευτικής

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 8/1/2019 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και εργαστήρια λόγω αδυναμίας πρόσβασης στη Σχολή εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος Φαρμακευτικής»

Τμήμα Χημείας

«Κατόπιν και της ανακοίνωσης της Κοσμητείας όπου παρατίθενται ακολούθως δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 8/1/2018 τα μαθήματα στο Τμήμα Χημείας. 

Τα μαθήματα στη Σχολή Θετικών Επιστημών δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 8/1/2019, λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στην πρόσβαση στους χώρους. Οι Γραμματείες των Τμημάτων και η Κοσμητεία της Σχολής θα είναι κλειστές.»

Σχολή Θετικών Επιστημών

«Τα μαθήματα στη Σχολή Θετικών Επιστημών δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 8/1/2019, λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στην πρόσβαση στους χώρους. Οι Γραμματείες των Τμημάτων και η Κοσμητεία της Σχολής θα είναι κλειστές.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών,

Καθηγητής Ι. Εμμανουήλ»

Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών

Πιο αναλυτικά από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ανακοινώθηκε:

«Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμεινει κλειστή σήμερα Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019. 

Από την Κοσμητεία»

Θεολογική Σχολή

«Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η Σχολή θα παραμείνει σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστή.

Από την Κοσμητεία»

Τμήμα Νοσηλευτικής

«Το μαθήματα ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ, ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ, Επείγουσας Νοσηλευτικής, Εντατικής Νοσηλείας, Εντατικολογίας και Παθολογικής Νοσηλευτικής δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω καιρικών συνθηκών.»

Οδοντιατρική Σχολή

«Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Οδοντιατρικής Σχολής (Εργαστήρια, Σεμινάρια, Κλινικές), για σήμερα Τρίτη 8.1.2019.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

 Καθηγητής Φοίβος Ν. Μαδιανός»

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

«Με απόφαση του Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Καθ. Ν. Μαρμαρά, σας ενημερώνουμε οτι σήμερα Τρίτη 08/01/2019 δεν θα πραγματοποιηθούν οι διαλεξεις μαθημάτων και τα εργαστήρια για τους σπουδαστές της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.»

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

«Λόγω της βραδινής χιονόπτωσης στην Αττική, σε αρκετές περιοχές οι μετακινήσεις είναι πολύ δύσκολες. Τα κτήρια μας στο ΕΜΠ είναι ανοιχτά, αλλά για να περιοριστούν οι μετακινήσεις, τα μαθήματα σήμερα δε θα πραγματοποιηθούν.»

Σχολή Χημικών Μηχανικών

«Λόγω των δυσχερών συνθηκών στις μετακινήσεις, εξαιτίας των χιονοπτώσεων σε πολλές περιοχές της Αττικής, αναστέλλονται για σήμερα 8/1/2019 οι εκπαιδευτικές λειτουργίες της Σχολής.»

Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των πιθανών προβλημάτων μετακίνησης από τη χιονόπτωση σε διάφορα σημεία της Αττικής, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα σήμερα (8/1/19).»

Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών

«Σήμερα 08/01/2019 Η Σχολή θα παραμείνει κλειστή λόγω των καιρικών συνθηκών.»

Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών

«Εξαιτίας των προβλημάτων στις μετακινήσεις από την χιονόπτωση αναστέλλεται για σήμερα 8.1.2019 η λειτουργία της Σχολής.»

Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Η λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο αναστέλλεται για σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω χιονόπτωσης. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τις επόμενες ημέρες.

Από τον Αντιπρύτανη  Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας,

Αναπληρωτή Καθηγητή Κωνσταντίνο Σπανουδάκη»

ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Πιο αναλυτικά από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε:

«Αγαπητά μέλη της κοινότητας του ΑΤΕΙ-Θ,

Μετά και το σημερινό επιτόπιο έλεγχο των εγκαταστάσεων του ΑΤΕΙ-Θ, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε για αύριο Τρίτη 08-01-2019 την αναστολή αποκλειστικά και μόνον των μαθημάτων. Όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μετά τη σφοδρή χιονόπτωση της Παρασκευής και του Σαββάτου ήδη από την Κυριακή επιχειρήθηκε η διάνοιξη όλων των κεντρικών αρτηριών του Ιδρύματος με μηχανήματα του ΤΕΙ και του Δήμου ΔΕΛΤΑ. Ακόμη, ρίχτηκε αλάτι επανειλημμένα  για να μην δημιουργηθεί πάγος εκ νέου.

Ευχαριστούμε το δήμαρχο ΔΕΛΤΑ, και τους υπάλληλους του δήμου καθώς και τους υπαλλήλους του Ιδρύματος μας που κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να ανοίξουν το ίδρυμα.

Επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι δύσκολες, αποφασίστηκε να ανασταλούν τα μαθήματα για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 ώστε να επιλυθούν πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Τζιώνας

Πρύτανης ΑΤΕΙ-Θ» 

ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Πιο αναλυτικά από το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε:

«Λόγω της αναμενόμενης σφοδρής κακοκαιρίας, στην Εύβοια και τη Βοιωτία, όπως αυτή προκύπτει απο τις προγνώσεις των ειδικών, ΔΕΝ θα διεξαχθούν τα μαθήματα, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, στα Ψαχνά και τη Θήβα, την Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019.

Τα μαθήματα αυτά, θα αναπληρωθούν με ευθύνη των Τμημάτων.

Εκ της Πρυτανείας»

ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Πιο αναλυτικά από το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώθηκε:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω παγετού αύριο Τρίτη 08/01/2019 δεν θα πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική λειτουργία του Ιδρύματος.»

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Σχετικά με την λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr