21χρονος φοιτητής αυτοκτόνησε στην Καλαμάτα

Απαγχονισμένος με σκοινί βρέθηκε 21χρονος φοιτητής στην Καλαμάτα

Απαγχονισμένος με σκοινί στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Καλαμάτα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ένας 21χρονος φοιτητής, με καταγωγή από περιοχή της Αργολίδας.

Σύμφωνα με το «Αργο Ναυπλία», οι γονείς του είχαν ανησυχήσει, όταν από την Τετάρτη το βράδυ δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και ήρθαν από την Αργολίδα για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.


Όταν άνοιξαν το διαμέρισμα, ο πατέρας βρέθηκε μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα του απαγχονισμένου παιδιού του.

Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε, έσπευσε αμέσως στο σπίτι του 21χρονου, που ήταν φοιτητής στο τρίτο έτος της Σχολής Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα, ωστόσο οι αστυνομικοί πήραν και τον υπολογιστή και το κινητό του 21χρονου προς έρευνα.

Να σημειωθεί πως οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός φερόταν φυσιολογικά και τίποτα δεν προϊδέαζε ότι θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

«Συντετριμμένοι όλοι εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλεκτού συναδέλφου κ. Αθανασίου Σπανού, για την απώλεια του πρωτότοκου γιου τους. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές όλοι οι συνάδελφοι οφείλουμε να στηρίξουμε την οικογένεια στη δύσκολη καμπή στην οποία βρίσκεται. Η μνήμη του παιδιού έστω αιωνία», έγραψε σε ανακοίνωσή του ο Συνδέσμος Φιλολόγων Αργολίδας. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα για το ΑΠΘ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr