25χρονος αρχιφύλακας κάπνιζε χασίς παρέα με πέντε φοιτητές

Ένα 25χρονο αρχιφύλακα από την Αθήνα και 5 φοιτητές από την Κομοτηνή συνέλαβαν χθες αστυνομικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών υποθέσεων  από την Θεσσαλονίκη που έφτασαν στην πόλη μετά από αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν το αδίκημα της κατοχής και χρήσης χασίς σε διαμέρισμα της οδού Αγίου Γεωργίου ενώ οδηγούνται οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα για την κατοχή μικροποσότητας χασίς.

Της αστυνομικής εφόδου προηγήθηκε η σύλληψη 30χρονου Αλβανού, που είχε φτάσει με τρένο στην πόλη της Κομοτηνής από την Αθήνα, έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητες χασίς και κοκαΐνης, ναρκωτικά που εκτιμάται ότι προορίζονταν για τους υπόλοιπους συλληφθέντες.

Κατά την έρευνα στους χώρους της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


• νάιλον συσκευασία με ναρκωτική ουσία κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 5 γραμμαρίων

• τριάντα τρία (33) χρησιμοποιημένα τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό

• τρεις μεταλλικές θρυμματιστές με υπολείμματα κάνναβης

• ξύλινη πίπα με υπολείμματα κάνναβης και τρεις ναργιλέδες

• γυάλινη φιάλη 700 ml, αλκοολούχου ποτού από εκχύλισμα κάνναβης και σιδερογροθιά χρώματος μαύρου.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.  Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης."

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr