Φοιτητές χορεύουν και ξαφνικά το πάτωμα υποχωρεί! (Τρομακτικό Βίντεο)

Ενώ χοροπηδούν ακούγοντας ραπ, χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Στιγμές τρόμου έζησαν φοιτητές σε πανεπιστήμιο του Τέξας όταν κατά τη διάρκεια πάρτι υποχώρησε το πάτωμα στον χώρο στον οποίο χόρευαν.

Στο βίντεο φαίνονται οι φοιτητές να χορεύουν χοροπηδώντας στους ρυθμούς του τραγουδιού What του ράπερ Playoboi Carti όταν ξαφνικά όταν ξαφνικά,  λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

Ακολουθούν στιγμές πανικού καθώς συντρίμμια εκτοξεύονται παντού, σωλήνες νερού έχουν σπάσει και όσοι έχουν βρεθεί στο κενό προσπαθούν να σωθούν. 

Όσοι δεν έπεσαν από τον τρίτο όροφο σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να απεγκλωβίσουν όσους έχουν βρεθεί στους αποκάτω ορόφους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική στο κενό βρέθηκαν περίπου 48 άτομα με τουλάχιστον επτά άτομα να μεταφέρονται σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο συνέβη το ατύχημα που ευτυχώς δεν κόστισε κάποια ανθρώπινη ζωή όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ