Οι νικητές του 3ου Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ στις Βρυξέλλες

Οι νικητές του 3ου Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ στις Βρυξέλλες 

Με επιτυχία έκλεισε ο 3ος κύκλος του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ “Νίκος Αναλυτής”, μέσα από το ταξίδι των νικητών στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, τις Βρυξέλλες. 

Ο διαγωνισμός, ο οποίος αποτελεί μια πρωτοβουλία του CSR Hellas, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2014, δίνοντας την ευκαιρία σε φοιτητές, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, να γνωρίσουν τις πολύπλευρες διαστάσεις της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, να συνεργαστούν σε ομάδες, να διεξάγουν έρευνα και να αναπτύξουν τις ιδέες τους γράφοντας εργασία με θέμα:


“Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης”.

Οι ομάδες των νικητών ταξίδεψαν με στελέχη του CSR Hellas στις Βρυξέλλες, από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2016, και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές επισκέψεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συμμετείχαν, επίσης, σε ενημερωτική συνάντηση σχετικά με θέματα ΕΚΕ στο CSR Europe.

Η απονομή βραβείων των νικητών θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση το Δεκέμβριο 2016.  

Περισσότερες πληροφορίες: websitefacebook

Υπεύθυνη έργου: κ. Άντα Παπασταμέλου (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ: 210-33 87 422)

Ο Φοιτητικός Διαγωνισμός για την ΕΚΕ διεξάγεται ετησίως σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Χορηγοί του φοιτητικού διαγωνισμού είναι οι εταιρείες μέλη του CSR Hellas: ΑΒ Βασιλόπουλος, Aegean, Alpha Bank, Chipita, Coca-Cola, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - Ε.Β.Ε.Α., ΔΕΠΑ Α.Ε., Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Eurobank, INTERAMERICAN, McCain Hellas, Παπαστράτος ΑΒΕΣ, ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ 2016 – 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr