Μέχρι τις 10 Ιουλίου οι αιτήσεις για τον Φοιτητικό Διαγωνισμό για την ΕΚΕ

Μέχρι τις 10 Ιουλίου οι αιτήσεις για τον Φοιτητικό Διαγωνισμό για την ΕΚΕ 2016

Λάβε μέρος με την ομάδα σου στο φοιτητικό διαγωνισμό και κέρδισε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, μέσα στο 2016.

Θέμα του διαγωνισμού:


Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης

  • με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και
  • κατά προτίμηση στους κλάδους τουρισμού, ναυτιλίας, αγροτο – διατροφής

Οι παραπάνω κλάδοι είναι ενδεικτικοί και όχι υποχρεωτικοί.

Προθεσμία υποβολής εργασιών: έως 10 Ιουλίου 2016

Περισσότερες πληροφορίες: website και facebook.

Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε αποστέλλοντας email στο csr-na- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 210-33 87 422. Υπεύθυνη έργου: κ. Άντα Παπασταμέλου.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Χορηγοί του φοιτητικού διαγωνισμού είναι οι εταιρείες μέλη του CSR Hellas: ΑΒ Βασιλόπουλος, Aegean, Alpha Bank, Chipita, Coca-Cola, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - Ε.Β.Ε.Α., ΔΕΠΑ Α.Ε., Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Eurobank, INTERAMERICAN, McCain Hellas, Παπαστράτος ΑΒΕΣ, ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ 2016 – 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr