Έκτακτα μέτρα από το ΠΑΔΑ για την αποφυγή ενδεχόμενης διασποράς του κοροναϊού!

Τα έκτακτα μέτρα του ΠΑΔΑ για τον κοροναϊό!

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής: Τα έκτακτα μέτρα που πάρθηκαν από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για την αποφυγή ενδεχόμενης διασποράς του νέου κοροναϊού 2019-nCoV:

1. Αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας όλες οι προβλεπόμενες τελετές καθομολόγησης στους απόφοιτους των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών. Οι απόφοιτοι θα παραλάβουν τα πτυχία τους κανονικά από τις Γραμματείες των Τμημάτων, σε ημερομηνίες που θα ορίσουν τα Τμήματα.

2. Επίσης αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας κάθε συνεδριακή εκδήλωση.

3. Αναφορικά με την εκδήλωση επισημοποίησης των κ.κ. Μ. Μπρατάκου και Dr Gergely Szolnoki αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 και ώρα  10 π.μ., στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου «Π. Λύτρας» με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων.

4. Από τις Πρυτανικές Αρχές λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα ειδικά προληπτικά μέτρα για την αποφυγή ενδεχόμενης διασποράς του νέου κοροναϊού 2019-nCoV και συνεχίζεται η διαδικασία απολύμανσης των χώρων του Πανεπιστημίου.

5. Η τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για την προστασία της ατομικής υγείας και  είναι ένδειξη σεβασμού της υγείας του κοινωνικού συνόλου.

Για πληροφορίες που σχετίζονται με τον κοροναϊό 2019-nCoV απευθύνεστε στο τηλέφωνο του ΕΟΔΥ 210 5212 054 και 1135 και στο site του ΕΟΔΥ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr