Η νέα φοιτητική παράταξη «ΧΑ.Ο.Σ.» του Παλιού Ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει στις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Το ΧΑ.Ο.Σ. είναι η νέα Φοιτητική Παράταξη του Παλιού ΠΑΣΟΚ - του Ορθόδοξου που κάνει την αρχή της στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ. Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, εν όψει των Φοιτητικών Εκλογών 2017 που διεξάγονται την Τετάρτη 24 Μαΐου.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, όπως κάθε χρόνο θα καλύψουν ζωντανά λεπτό προς λεπτό στις 24/5 τη ροή των Αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2017. (Συντονιστείτε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για όλα τα νέα και τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών). 

"Ιδρύουμε τη φοιτητική παράταξη ΧΑ.Ο.Σ. στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο ΑΠΘ. Το πρώτο βήμα για την ίδρυση DIY φοιτητικών παρατάξεων σε όλη τη χώρα", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ομάδας που έχει γίνει viral στα social media λόγω του ύφους και της θεματολογίας της.

Η ανακοίνωση της Φοιτητικής Παράταξης «ΧΑ.Ο.Σ.» έχει ως εξής:

ΧΑ.Ο.Σ. 

Φοιτητική Παράταξη του Παλιού ΠΑΣΟΚ – του Ορθόδοξου

Αρχή στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ

Ήρθε η ώρα οι Ορθόδοξοι Σοσιαλιστές να αναλάβουν τα ηνία στα ελληνικά Τριτοβάθμια ιδρύματα. Η γενιά του ΧΑΟΥΣ , με εφόδια το μεταΣοσιαλισμό και τον Ορθόδοξο Παπανδρεϊσμό, έρχεται να φέρει ημέρες δόξας και καταξίωσης στο φοιτητικό κίνημα. 

Αναγνωρίζουμε στον Ανδρέα Παπανδρέου , το όραμα για κοινωνική δικαιοσύνη, παπανδρεϊκή ανθρωπιά, κοινωνική ισότητα, έμφυλη ισότητα, δημόσια υγεία και παιδεία.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Εμπρός για ένα νέο Πολυτεχνείο!

Απέναντι στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, κόντρα στην κατάθλιψη του μνημονιακού. 

Σε ανοικτό πόλεμο με τη Δικτατορία της Ηλιθιότητας. 

Ιδρύουμε τη φοιτητική παράταξη ΧΑ.Ο.Σ. στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο ΑΠΘ.

Το πρώτο βήμα για την ίδρυση DIY φοιτητικών παρατάξεων σε όλη τη χώρα. 

Χωρίς κομματικές γραμμές. Με αδιαπραγμάτευτη αυτονομία. Με πνεύματα ελεύθερα. 

Για ένα πανεπιστήμιο που δεν παράγει συστημικά αναλφάβητους, κομματικούς εγκάθετους. Αντίθετα, προάγει την καλλιέργεια του πνεύματος, της τέχνης , του πολιτισμού.

ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

Πυρήνας ΧΑ.Ο.Σ. – Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ

Την σελίδα ενημέρωσης των Φοιτητών για τις Φοιτητικές Εκλογές 2017 μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr