Η απάντηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα επεισόδια στο ΠΑΠΕΙ

Φοιτητικές Εκλογές 2017: Η απάντηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα επεισόδια στο ΠΑΠΕΙ

"Με αφορμή ένα δημοσίευμα που διακινεί η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο Πανεπιστήμιο μας (ΠΑΣΠ) και κάνει λόγο για βίαια επεισόδια σήμερα Τετάρτη 17 Μαϊου, έχουμε να δηλώσουμε πως:

Εδώ και έξι (6) ημέρες έχουν ξεκινήσει από τα μέλη της ΠΑΣΠ, τραμπουκισμοί και βιαιότητες εις βάρος των μελών μας και της οργάνωσης μας με καταστροφές προεκλογικού υλικού και της υλικοτεχνικής μας υποδομής, άνευ λόγου και αιτίας.


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2017

Οι επερχόμενες φοιτητικές εκλογές στις 24 Μαϊου, και τα διαφαινόμενα αρνητικά αποτελέσματα της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, οδηγούν τα μέλη της ΠΑΣΠ σε βανδαλισμούς και χειροδικίες.

Σήμερα συνέβη ακόμα ένα τραγικό περιστατικό. Χωρίς λόγο και αιτία, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, συνέχισαν το «συνδικαλιστικό» τους έργο παρενοχλώντας τα μέλη μας και τους φίλα προσκείμενους, στην οργάνωση μας, φοιτητές.

Σχετικό Άρθρο: Καταγγελία της ΠΑΣΠ για συμμετοχή γιου βουλευτή της ΝΔ σε επεισόδια στο ΠΑΠΕΙ

Η στοχοποίηση δε, του στελέχους μας Βασίλη Βρούτση και της οικογένειας του μόνο αποτροπιασμό και θλίψη προκαλεί για το ήθος και τα νέα μυαλά της ΠΑΣΠ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και ευγενικό παιδί και καλό φοιτητή!

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως:

• Η λάσπη, η παραποίηση της αλήθειας και οι συκοφαντίες έχουν και ένα όριο!

• 42 χρόνια, η ελληνική κοινωνία γνωρίζει τι σημαίνει ΔΑΠ και ποια η προσφορά της στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

• Η βία είναι απολύτως καταδικαστέα σε όλες τις μορφές της και από όπου κι αν προέρχεται!

Σε κάθε περίπτωση, σε 7 ημέρες έχουμε φοιτητικές εκλογές και όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε και να καταλάβουμε τις σκοπιμότητες της συγκεκριμένης «καταγγελίας» της ΠΑΣΠ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι πρώτη δύναμη και θα συνεχίσει να αποτελεί την μοναδική δημοκρατική οργάνωση μέσα στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ!"

Ο Πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ.
Δημαράκης Σαράντος 

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr στην κατηγορία «Φοιτητικές Εκλογές» για όλα τα νέα που αφορούν τις Φοιτητικές Εκλογές 2017.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr