Ο πρώτος ανεξάρτητος πρόεδρος σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών

Ο πρώτος ανεξάρτητος πρόεδρος σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Πρώτη φορά στην ιστορία του Πανεπιστημίου Πατρών αναδείχθηκε πρόεδρος από ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη.

Πρόεδρος παμψηφεί του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών αναδείχθηκε ο Γιάγκος Ραυτόπουλος του ανεξάρτητου φοιτητικού συνδυασμού Πανεπιστημιακή Οικοδόμηση Συμμαχίας Δυνάμεων Ανεξαρτησιας (Π.Οικ.Συ.Δ.Α). 


Ο φοιτητής, Γιάγκος Ραφτόπουλος, μιλώντας στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την ανάδειξή του ως προέδρου του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, τονίζει:

"Στις λιγοστές μέρες που μου απέμειναν ως φοιτητής εύχομαι να ζήσω να δω την ήμερα που τα πανεπιστήμια θα έχουν ξεβρομίσει από τις κομματικές παρατάξεις που γεννούν αγκυλωμένα μυαλά με στόχευση όχι το γενικό κάλο άλλα την ψηφοθηρική ενίσχυση τους.

Χαίρομαι που κλείνω τον τρίτο φοιτητικό μου κύκλο με το συναίσθημα αυτό και ελπίζω όσες ανεξάρτητες δυνάμεις μάχονται εκεί έξω να λαμπαδιάσουν την ελπίδα τους τώρα που δείξαμε πως με σκληρή δουλειά όραμα και βοήθεια του συνόλου γίνεται να αλλάξουν οι εποχές."

Και επισημαίνει: "Αυτό δείχνει πως αν πολεμάς για το γενικό καλό και έχεις υπομονή αντί να εστιάζεις στις ψήφους έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και δικαιώνεσαι".

 

Τα Τελικά Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2019 − ΠΙΝΑΚΕΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια των Φοιτητικών Εκλογών 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr