Τα Τελικά Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2019 − ΠΙΝΑΚΕΣ

Τα Τελικά Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2019 − ΠΙΝΑΚΕΣ

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα όπως κάθε χρόνο κάλυψαν ζωντανά λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2019.

Μέσα από το παρόν άρθρο τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μετέδωσαν σε πραγματικό χρόνο (LIVE) τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2019 κάθε Πανεπιστημίου και ΤΕΙ της χώρας. Μέσα από τα παρακάτω links μπορείτε μεταφερθείτε στα τελικά αποτελέσματα του κάθε Ιδρύματος.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2019, ΑΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΤΕΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Αποτελέσματα ανά Πανεπιστήμιο - Φοιτητικές Εκλογές 2019

Αποτελέσματα ανά ΤΕΙ - Φοιτητικές Εκλογές 2019

Αποτελέσματα ανά Σχολή και Τμήμα  - Φοιτητικές Εκλογές 2019

Για να δείτε τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών ανά Φοιτητικό Σύλλογο Σχολής / Τμήματος πατήστε ΕΔΩ.

Δίνουμε ραντεβού για τις Φοιτητικές Εκλογές του 2020!

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση! 

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια των Φοιτητικών Εκλογών 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών