Η ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη που ένωσε την ΔΑΠ και ΠΑΣΠ

Οι θέσεις της Π.Οικ.Συ.Δ.Α. για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019

Φοιτητικές Εκλογές 2019: «Η ανεξάρτητη κίνηση (Πανεπιστημιακή Οικοδόμηση Συμμαχίας Δυνάμεων Ανεξαρτησιας) ιδρύθηκε στον Πανεπιστήμιο της Πάτρας με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας σπουδών χωρίς κομματικές αγκυλώσεις που προάγουν τον αλτρουισμό, την ισονομία και την αλληλεγγύη.

Πρώτη φορά στην ιστορία του Πανεπιστημίου Πατρών έχουμε πρόεδρο από ανεξάρτητη παράταξη που ενώθηκαν ΔΑΠ και ΠΑΣΠ για να εκλεγεί. 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Αυτό δείχνει πως αν πολεμάς για το γενικό καλό και έχεις υπομονή αντί να εστιάζεις στις ψήφους έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και δικαιώνεσαι» επισημαίνει στα «Φοιτητικά Νέα» ο φοιτητής Γιάγκος Ραυτόπουλος.

Το χρονικό έργων και πολέμου της Π.Οικ.Συ.Δ.Α. απο την πρώτη ημέρα γέννησης της μέχρι τις τελευταίες εκλογές της:

- Εκτόξευση αποφοιτήσαντων οικονομικού σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη σχολή του πανεπιστημίου Πατρών

- Καθαρισμός κτηριακών υποδομών και διατήρηση απο συνθήματα

- Αποχρωματισμός παραταξιακών πάγκων

- Διορία διόρθωσης γραπτών

- Κοστολόγηση επιδιόρθωση κατεστραμένων αμφιθεάτρων

- Κατάργηση μπιπ-μπιπ ενοχλητικού συναγερμού που επι χρόνια έπαιζε πρωι βράδυ στα αμφιθέατρα αποσυγκεντρώνοντας

- Αναβολή εξετάσεων όταν νησιώτες ειχαν αποκλειστεί και δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση 

- Προσθήκη πλαστικών κάδων στα αμφιθέατρα

- Εμφύσηση σπόρου αλληλεγγύης, αλτρουισμού και αλληλοστήρηξης των φοιτητών δημιουργώντας μια μεγάλη οικογένεια με προτεραιότητα το γενικό καλό!

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Τι χρειάζεται για να ψηφίσει ένας φοιτητής

Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2019 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών