Φοιτητικές Εκλογές 2019: Τι χρειάζεται για να ψηφίσει ένας φοιτητής

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Οι φοιτητικές εκλογές στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 10/4/2019.

Ως είθισται, οι φοιτητές θα μπορούν να ψηφίζουν στις σχολές τους από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το βράδυ, κάτι όμως που δεν είναι απολύτως δεσμευτικό, καθώς ο κάθε σύλλογος ορίζει τις ώρες που βολεύουν. 


Τι πρέπει να έχω μαζί μου

Για μπορέσει να ψηφίσει κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια στις Φοιτητικές Εκλογές 2019 πρέπει να έχει μαζί του και να επιδείξει στην εφορευτική επιτροπή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Απαγορεύεται να ψηφίσει φοιτητής με την επίδειξη ΠΑΣΟ ή φοιτητικής ταυτότητας μόνο. (Αυτό καθορίζεται από τον κάθε Φ.Σ. ξεχωριστά).

Φοιτητής χωρίς αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, επιτρέπεται να ψηφίσει με βεβαίωση από την γραμματεία του τμήματος, ύστερα από έλεγχο της καρτέλας του φοιτητή στις Γραμματείες.

Που ψηφίζω

Οι αίθουσες-εκλογικά κέντρα, όπου λάμβάνουν χώρα οι φοιτητικές εκλογές, ανακοινώνονται από το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου δύο μέρες περίπου πριν τις φοιτητικές εκλογές.

Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών

Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2019 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό.

Από νωρίς το πρωί για όλα τα νέα των Φοιτητικών Εκλογών 2019 μόνο στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr! 

Φοιτητικές Εκλογές 2019

(ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr