Στον αέρα για 2η συνεχόμενη χρονιά οι φοιτητικές εκλογές στην ΑΣΟΕΕ!

Στον αέρα για 2η συνεχόμενη χρονιά οι φοιτητικές εκλογές στην ΑΣΟΕΕ!

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Στον αέρα για δεύτερο συνεχόμενο έτος μέχρι νεωτέρας οι φοιτητικές εκλογές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, μετά το τελευταίο διαπαραταξιακό συμβούλιο φοιτητών του Ιδρύματος που έγινε την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Απριλίου, δεν αποφασίστηκε κάτι οριστικό ως προς τον χώρο διεξαγωγής των Φοιτητικών Εκλογών 2019.


Οι φοιτητικές παρατάξεις συγκλίνουν στην διεξαγωγή των εκλογών στο νέο κτήριο της σχολής πλην της ΠΑΣΠ που προτείνει το γήπεδο του Σπόρτινγκ.

«Η ΔΑΠ παρότι προφορικά τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής φοιτητικών εκλογών στο νέο κτήριο, διαφωνεί στο να μην υπάρξει αστυνομική παρέμβαση, security και κάμερες την ώρα της διαδικασίας των εκλογών», αναφέρει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr φοιτητής που συμμετείχε στο διαπαραταξιακό συμβούλιο.

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκ νέου διαπαραταξιακό συμβούλιο! 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σε αδιέξοδο οδηγήθηκε και η σημερινή συνάντηση του διαπαραταξιακού συμβουλίου!

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, μείνετε συντονισμένοι!

Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2019 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr