Φοιτητικές Εκλογές 2018: Επιτέθηκαν σε φοιτητή του Παν. Πατρών που καθάριζε τοίχους από τα συνθήματα των φοιτητικών παρατάξεων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση δέχτηκε μεταπτυχιακός φοιτητής της διοίκησης επιχειρήσεων που αποφάσισε να σβήσει τα κομματικά συνθήματα από τα κτήρια του Πανεπιστημίου μετά από εθελοντική του πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα όταν έφτασε στο τμήμα θεατρικών σπουδών, φοιτητές κομματικής νεολαίας του επιτέθηκαν διώχνοντας τον από τα κτήρια τους, θεωρώντας πως επειδή έχουν βαμμένα συνθήματα της παράταξης τους, τους ανήκουν. Μετά το πέρας του καθαρίσματος 26 κτηρίων και 514 συνθημάτων, τα εν λόγω κτήρια ξαναβάφτηκαν με συνθήματα το ίδιο κιόλας βράδυ.

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος που πήρε την πρωτοβουλία της κίνησης αυτής δήλωσε πως είναι άδικο το πανεπιστήμιο Πατρών να πέφτει τουλάχιστον 5 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη μόνο και μόνο από τα συνθήματα στους τοίχους και πως είναι πολύ εύκολο αν ενωθούν οι φοιτητές να διατηρήσουν το Πανεπιστήμιο έτσι.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας υπενθυμίζουν ότι οι Φοιτητικές Εκλογές 2018 έχουν οριστεί για τις 16 Μαΐου και ημέρα Τετάρτη. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών και σε ζωντανή ροή, λεπτό προς λεπτό, τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr