Πανσπουδαστική ΚΣ: Εκδηλώσεις μπροστά στις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Πανσπουδαστικής ΚΣ: Εκδηλώσεις μπροστά στις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικές Εκλογές 2018: «Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης του ψηφοδελτίου της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 16 Μάη, αλλά και για τις εξελίξεις στα Πανεπιστήμια, διοργανώνει στη Λάρισα η ΤΟ Πανεπιστήμιο - ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 9 Μάη, στη 1 μ.μ, στο χώρο του κυλικείου στο ΤΕΙ Λάρισας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στα ΤΕΙ και η Θέση του ΚΚΕ» όπου θα μιλήσει ο Δημήτρης Κοιλάκος, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΤΕ του ΚΚΕ.


Την Πέμπτη 10 Μάη, στις  2 μ.μ. στο Κτίριο Ιατρικής στη «Βιόπολις» (Αίθουσα 1, 3ος όροφος), θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Η κοινωνική αποστολή του επιστήμονα. Μετά το πτυχίο, τι;». Θα μιλήσουν η αναπληρώτρια καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής Ιωάννου Μαρία και ο Αδάμ Μολυβδάς, στέλεχος του ΚΚΕ και διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Επίσης την Πέμπτη 10 Μάη, στις 6 μ.μ, στο Πολυτεχνείο Βόλου, η ΟΒ Πολυτεχνείου διοργανώνει εκδήλωση -  συζήτηση με τον Άρη Ευαγγελίδη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Πανσπουδαστική ΚΣ.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών και σε ζωντανή ροή, λεπτό προς λεπτό, τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr