Φοιτητικές Εκλογές 2016: Επεισόδια σε ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και Πάντειο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φοιτητικές Εκλογές 2016: Επεισόδια σε ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και Πάντειο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πολλά είναι τελικά τα περιστατικά με επεισόδια κατά τις Φοιτητικές Εκλογές 2016. Κουκουλοφόροι κάνουν την τελευταία ώρα καταδρομικές επιθέσεις στη Νομική, στο Πάντειο και στο Παιδαγωγικό.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑ)


Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κτήριο της Νομικής ενώ ηταν σε εξέλιξη η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών.

Ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων εισέβαλε στο κτήριο από την είσοδο της οδού Μασσαλίας και κραδαίνοντας αλυσίδες έκανε «γυαλιά-καρφιά» τα τραπεζάκια της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ. (περισσότερα για το περιστατικό ΕΔΩ)

Δείτε ακόμη: ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια με κρανοφόρους έξω από το Παιδαγωγικό

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΑΠΘ)

Ομάδα είκοσι κουκουλοφόρων επιτέθηκε με λοστούς εναντίον φοιτητών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο στην Φυσικομαθηματική Σχολή του ΑΠΘ. (περισσότερα για το περιστατικό ΕΔΩ)

ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Άγνωστοι εισέβαλαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάρει τις σφραγίδες της εκλογικής διαδικασίας. 

Επειτα από αυτό το γεγονός η διαδικασία των εκλογών στο Πάντειο είναι στον αέρα και οδεύει προς ακύρωση, καθώς έχει αποχωρήσει ήδη η Πανσπουδαστική από τη διαδικασία. (περσισότερα για το περιστατικό ΕΔΩ)

Όλα τα τελευταία νέα των Φοιτητικών Εκλογών 2016 μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για να δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2016 για το ΑΠΘ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr