Φοιτητές ακόμη περιμένουν την καταβολή του στεγαστικού επιδόματος του 2013

Οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ για το 2014 έχουν ξεκινήσει και χιλιάδες οικογένειες ακόμη περιμένουν την καταβολή του επιδόματος της προηγούμενης χρονιάς!

Στο θέμα αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος κατέθεσε στη Βουλή αναφορά γονιού που εξέφραζε την αγανάκτησή του για την καθυστέρηση της καταβολής του επιδόματος για το παιδί του το οποίο φοιτά στο ΤΕΙ Ηπείρου.

Σε απάντησή του το υπουργείο Οικονομικών επικαλείται φόρτο εργασίας και καλεί τους δικαιούχους να... αναμείνουν στο ακουστικό τους!

«Η συγκεκριμένη υπηρεσία αντιμετωπίζει μεγάλο φόρτο εργασίας, δεδομένου ότι εκκαθαρίζει όλες τις δαπάνες της περιφέρειας της Νομαρχίας Αθηνών, περιοχής με μεγάλο πληθυσμό. Εξ αυτού του λόγου δεν κατέστη δυνατή η εκκαθάριση όλων των φοιτητικών επιδομάτων εντός του 2013 με συνέπεια να παραμείνει εκκρεμής η εκκαθάριση μεγάλου αριθμού επιδομάτων για το 2014.Η διαδικασία πληρωμής θα επαναληφθεί αμέσως μετά τη μεταφορά σχετικής πίστωσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων» αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr