Φοιτητικό Επίδομα 2016,τρόπος υποβολής, αιτήσεις φοιτητικό επίδομα, στεγαστικό επίδομα Φοιτητικό Επίδομα 2016: Αλλάζει ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Φοιτητικό Επίδομα 2016: Αλλάζει ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, ενημερώνουν τους φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, πως ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων για το Φοιτητικό - Στεγαστικό Επίδομα 2015-2016 αλλάζει.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σχετικά με τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος για το ακαδ. έτος 2015-2016, προωθείται αλλαγή της υφιστάμενης διαδικασίας και δημιουργία κεντρικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για την υποβολή των αιτήσεων, με στόχο την απλοποίηση της διαδικασίας τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη συντόμευση του χρόνου καταβολής του επιδόματος.


Κατόπιν τούτου οι φοιτητές, δεν θα υποβάλλουν τις αιτήσεις για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2015-16 στις γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΩΝ

Οι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για την χορήγηση του φοιτητικού - στεγαστικού επιδόματος που αφορά σε προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη, θα υποβάλλουν κανονικά τις αιτήσεις στις γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών.

ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Αν είσαι δικαιούχος του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος 2015-2016 και θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για ότι νεότερο ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Μείνετε συντονισμένοι στο Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr