Διευκρίνιση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Κανονικά θα δοθεί το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα διευκρινίζει το Υπουργείο Παιδείας με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο χαρακτηρίζει παραπλανητικό προς τους φοιτητές.

Πιο αναλυτικά το Υπουργείο τονίζει ότι "το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ που καταβάλλει κάθε χρόνο το Υπουργείο σε όλους τους δικαιούχους όλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ οι οποίοι φοιτούν σε διαφορετική πόλη από τον τόπο κατοικίας της οικογένειάς τους δόθηκε και θα εξακολουθήσει να δίνεται κανονικά. 

Προς αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης, διευκρινίζουμε ότι το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα είναι εντελώς διαφορετικό από το στεγαστικό επίδομα ενοικίου.

Σημειώνεται ότι έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2017 καταβλήθηκαν στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ 33.325.000 ευρώ, δηλαδή το 100% όσων αιτημάτων χρηματοδότησης υποβλήθηκαν μέχρι τη λήξη του οικονομικού έτους 2017. Το ίδιο θα συμβεί και για το οικονομικό έτους 2018 μετά την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος από τους δικαιούχους φοιτητές."

Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για το πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το Φοιτητικό Επίδομα ύψους 1000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr