Ο Υπουργός Παιδείας για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα!

Ο Υπουργός Παιδείας για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα!

Φοιτητικό - Στεγαστικό Επίδομα: Ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου στην 87η Σύνοδο Πρυτάνεων κάλεσε όσους Πρυτάνεις δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ στους δικαιούχους, να το κάνουν άμεσα αναφέροντας ότι το Υπουργείο γίνεται συχνά αποδέκτης παραπόνων γονέων και φοιτητών που δεν το έχουν λάβει.

Τόνισε, μάλιστα, ότι το Υπουργείο έχει καταβάλει εδώ και μήνες τα απαιτούμενα ποσά στους λογαριασμούς των Ιδρυμάτων που πρέπει πλέον να προχωρήσουν άμεσα στην εξόφληση των ποσών.


Τέλος, ο Υπουργός ζήτησε από τη Σύνοδο των Πρυτάνεων να καταθέσει προτάσεις για όσες νέες θέσεις μελών Δ.Ε.Π. έχουν διατεθεί από μήνες από το Υπουργείο αλλά δεν έχουν προκηρυχθεί με ευθύνη των Πρυτανικών Αρχών ορισμένων Α.Ε.Ι.

  • Για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα τελευταία νέα για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμη: Νέος φορέας για την σίτιση των φοιτητών και φοιτητικών εστιών

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ενημερώνουν τους Φοιτητές της χώρας ότι οι Αιτήσεις για την παροχή του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος ύψους 1000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 ξεκινούν με ηλεκτρονική Αίτηση στην πλατφόρμα www.stegastiko.minedu.gov.gr από 1 έως 30 Ιουνίου 2018.

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2017-2018: Δικαιούχοι, Προϋποθέσεις, Διαδικασία & Δικαιολογητικά

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr