Η Φοιτητική Ζωή ξεκινάει στα Foititikanea.gr

Η Φοιτητική Ζωή ξεκινάει στα Foititikanea.gr

Πρωτοετείς Φοιτητές: Είσαι πρωτοετής φοιτητής; Συγχαρητήρια!!! Και τώρα φοιτητή τι; Νέα πόλη, νέα ζωή, άγχος για το άγνωστο...

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr είναι το Φοιτητικό Portal που θα σου καλύπτουν την ενημέρωση που θα χρειάζεσαι «ως Πρωτοετής Φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την είσοδο σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Στην υποκατηγορία «Πρωτοετείς» άρθρων "Φοιτητές Πρωτοετείς" του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τις πρώτες μέρες στο νέο άγνωστο φοιτητικό περιβάλλον της πόλης που πέρασες, χωρίς άγχος.

Μέσα από το μενού του Μεγαλύτερου Φοιτητικού Portal μπορείς να εντοπίσεις εύκολα και γρήγορα ο,τιδήποτε σχετίζεται με τις απορίες και τις ανάγκες σου, είτε αυτές αφορούν την καθημερινότητά σου, είτε αφορούν τη Σχολή σου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση!

Μέσα από την εύχρηστη κατηγοριοποίηση που έχουμε προσαρμόσει, άμεσα θα εντοπίζεις το εκπαιδευτικό σου Ίδρυμα από τις κατηγορίες "Πανεπιστήμια- ΤΕΙ" και θα μπορείς να ενημερώνεσαι εγκαίρως για τις τελευταίες εξελίξεις του Ιδρύματος σου.

Επίσης, στην κεντρική μας σελίδα αρχικά θα συναντάς τις σημαντικότερες ειδήσεις, αλλά και πιο κάτω θα υπάρχουν σε ροή ειδήσεων όλα τα πρόσφατα γεγονότα.

Βρισκόμαστε πάντα στη ροή των γεγονότων και για αυτόν τον λόγο ήδη οι φοιτητές στην Ελλάδα επιλέγουν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή τους φοιτητική ενημέρωση. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μην ξεχάσεις να μπεις στην Φοιτητική ενημερωτική σελίδα στο facebook (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Είναι απαραίτητο να αναφερθεί πως, πέραν της ενημέρωσης που παρέχουμε, δίνουμε την δυνατότητα σε οποιονδήποτε φοιτητή και φοιτήτρια, ο οποίος/α έχει παράπονα ή καταγγελίες που αφορούν τόσο την καθημερινότητα του όσο και την φοίτηση του, να επικοινωνεί μαζί μας προς γνωστοποίηση τους.

Μόλις διαβάσεις το άρθρο εξερεύνησε το μενού που βρίσκεται στην κορυφή τoυ site για να κατατοπιστείς. Και μην ξεχνάς Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την φοιτητική σου ενημέρωση!!!

Συμβουλές για πρωτοετείς για μια άνετη και δημιουργική φοιτητική ζωή

ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν θέλεις να Μείνεις Ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα που αφορούν την Εγγραφή σου στην Σχολή (Προθεσμίες/Δικαιολογητικά) ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr