Πρωτοετείς, φοιτητές, Αθήνα, Λεωφορεία, εξυπηρέτηση, Πολυτεχνειούπολη,  Πανεπιστημιούπολη, ΕΜΠ,ΕΚΠΑ

Πρωτοετείς φοιτητές Αθήνα: Λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των φοιτητών από και προς την Πολυτεχνειούπολη και την Πανεπιστημιούπολη

Λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των φοιτητών-κατοίκων του Διονύσου δρομολογεί ο δήμος, προκειμένου να διευκολύνει τις μετακινήσεις από και προς την Πολυτεχνειούπολη και την Πανεπιστημιούπολη. Τα δρομολόγια των λεωφορείων που σχεδίασε η αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ξεκινούν από την 1η Σεπτεμβρίου, 2015. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα οχήματα θα βρίσκονται στην είσοδο της Πολυτεχνειούπολης μεταξύ 08.20-08.30 και της Πανεπιστημιούπολης μεταξύ 08.45-08.50.

Αν είσαι Φοιτητής Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ και θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πιο σημαντικά νέα της φοιτητικής σου ζωής ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν διαδρομές εντός των δύο ιδρυμάτων. Για την επιβίβαση οι φοιτητές επιδεικνύουν φοιτητική ταυτότητα ή πάσο. Οι νέοι πρωτοετείς επιβιβάζονται ελεύθερα μέχρι την έκδοση των σχετικών δελτίων. Το πλήρες δίκτυο δρομολογίων μπορούν να δουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα www.dionysos.gr. Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, μπορεί να γίνουν μικρές τροποποιήσεις στα δρομολόγια μετά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες εκτός των περιόδων ή ημερών που τα ΑΕΙ δεν λειτουργούν.

Παράλληλα, τις καθιερωμένες προσφορές και εκπτώσεις τους προς τους επιτυχόντες φοιτητές, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής προς τα πανεπιστήμια, ανακοίνωσαν χθες οι τέσσερις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr