Εκπτώσεις, 50%, πρωτοετών, 2015 Εκπτώσεις 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις μετακινήσεις των πρωτοετών φοιτητών

Εκπτώσεις 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις μετακινήσεις των πρωτοετών φοιτητών

Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις μετακινήσεις των πρωτοετών φοιτητών και των οικογενειών τους, ανακοίνωσαν οι τέσσερις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015».


Συγκεκριμένα η BLUE STAR FERRIES θα παρέχει έκπτωση 50% σε κάθε φοιτητή και την οικογένειά του εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX.

Η προσφορά ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2015 για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, της Χίου της Μυτιλήνης, του Ηρακλείου και των Χανίων.

Επίσης η Minoan Lines στη γραμμή Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο προσφέρει για τους επιτυχόντες μαθητές και τις οικογένειες τους που τους συνοδεύουν, 50% έκπτωση στα VIP καθίσματα και deck, 30% σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX) και 20% στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα. Η προσφορά ισχύει από 26/08/2015 έως και 15/10/2015.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, ότι οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα μπορούν να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά, ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της Minoan Lines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2015.

Η Hellenic Seaways προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειας που τους συνοδεύουν.

Η ισχύς της έκπτωσης ξεκινά στις 28η Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2015 ενώ αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Τέλος η ΑΝΕΚ LINES παρέχει εκπτώσεις σε νέους φοιτητές από αύριο 27 Αυγούστου έως τις 31 Οκτωβρίου 2015 στα δρομολόγια Χανίων - Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα έκπτωση 50% στα εισιτήρια επιβατών στην Οικονομική Θέση & στα Αριθμημένα Καθίσματα, 30% σε Καμπίνες (εκτός LUX) και

20% στα εισιτήρια Ι.Χ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Στα δρομολόγια του πλοίου «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» η έκπτωση ανέρχεται στο 50% στην οικονομική Θέση και στα αριθμημένα καθίσματα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr