Είσαι Πρωτοετής Φοιτητής; – ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

Είσαι Πρωτοετής Φοιτητής; Δες πως θα αξιοποιήσεις το Facebook!

Πρωτοετείς Φοιτητές: Το άρθρο αυτό απευθύνεται στους Πρωτοετείς Φοιτητές 2019-2020, κυρίως, που η φοιτητική ζωή και η ενημέρωση για τα φοιτητικά θέματα του Τμήματος/Σχολής τους παραμένει ακόμα άγνωστη.

Παρακάτω θα δείτε πως θα Αξιοποίησε το Facebook για την Φοιτητική σας ενημέρωση στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Πανεπιστήμιο) που έχετε περάσει!

Το Internet και τα Social Media θα είναι σύμμαχοι σας στο ταξίδι σας με τελικό στόχο την αποφοίτηση, αφού θα σας παρέχουν έγκαιρη ενημέρωση, αφού ίσως σας γλιτώσουν από μπελάδες, ενώ προπάντων θα σας βοηθήσουν να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα τελευταία νέα του Τμήματος σας.

Σελίδες Facebook και Πρωτοετείς Φοιτητές

Μέσα από τις παρακάτω σελίδες Ενημέρωσης των Φοιτητών (που βρίσκονται κάτω από την εικόνα), θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα, ειδήσεις που αφορούν το Πανεπιστήμιο που έχετε περάσει. Επίσης, μέσα από τις παρακάτω σελίδες κάθε Πανεπιστημίου θα κάνετε γνωριμίες με άλλους φοιτητές του εξαμήνου σας ή άλλων εξαμήνων, θα ανταλλάσσετε γνώμες για καθηγητές, σημειώσεις, θα ζητάτε βοήθεια σε μαθήματα ή υπηρεσίες του Πανεπιστήμιο, θα μαθαίνετε για θέματα προηγούμενων εξεταστικών, θα κάνετε πλάκα με memes κι άλλα πολλά.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε να ενημερώνεστε για κάθε νέα δημοσίευση της σελίδας. Μπορείτε φυσικά, μέσω των ρυθμίσεων της σελίδας, να επιλέξετε να σας έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέα δημοσίευση.

Φοιτητές Πανεπιστημίων

Επίσης Άλλες Ενημερωτικές Σελίδες που θα σας βοηθήσουν

Είσαι πλέον πρωτοετής; Συγχαρητήρια! Και τώρα φοιτητή τι;

Είσαι πρωτοετής φοιτητής; Συγχαρητήρια!!! Και τώρα φοιτητή τι; Νέα πόλη, νέα ζωή, άγχος για το άγνωστο...

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr είναι το Φοιτητικό Portal που θα σου καλύπτουν την ενημέρωση που θα χρειάζεσαι «ως Πρωτοετής Φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την είσοδο σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στην υποκατηγορία «Πρωτοετείς» από το μενού "Φοιτητές → Πρωτοετείς" του «Φοιτητικά Νέα», θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τις πρώτες μέρες στο νέο άγνωστο φοιτητικό περιβάλλον της πόλης που πέρασες, χωρίς άγχος.

ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν θέλεις να Μείνεις Ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα που αφορούν την Εγγραφή σου στην Σχολή, έκδοση φοιτητικού πάσου, αίτηση για μετεγγραφή (Προθεσμίες/Δικαιολογητικά) ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Μέσα από το μενού του μεγαλύτερου φοιτητικού portal μπορείς να εντοπίσεις εύκολα και γρήγορα ο,τιδήποτε σχετίζεται με τις απορίες και τις ανάγκες σου, είτε αυτές αφορούν την καθημερινότητά σου, είτε αφορούν τη Σχολή σου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση!

Μέσα από την εύχρηστη κατηγοριοποίηση που έχουμε προσαρμόσει, άμεσα θα εντοπίζεις το εκπαιδευτικό σου Ίδρυμα από τις κατηγορίες "Πανεπιστήμια" και θα μπορείς να ενημερώνεσαι εγκαίρως για τις τελευταίες εξελίξεις του Ιδρύματος σου.

Επίσης, στην κεντρική μας σελίδα αρχικά θα συναντάς τις σημαντικότερες ειδήσεις, αλλά και πιο κάτω θα υπάρχουν σε ροή ειδήσεων όλα τα πρόσφατα γεγονότα.

Βρισκόμαστε πάντα στη ροή των γεγονότων και για αυτόν τον λόγο ήδη οι φοιτητές στην Ελλάδα επιλέγουν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή τους φοιτητική ενημέρωση. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μην ξεχάσεις να μπεις στην Φοιτητική ενημερωτική μας σελίδα στο Facebook (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Είναι απαραίτητο να αναφερθεί πως, πέραν της ενημέρωσης που παρέχουμε, δίνουμε την δυνατότητα σε οποιονδήποτε φοιτητή και φοιτήτρια, ο οποίος/α έχει παράπονα ή καταγγελίες που αφορούν τόσο την καθημερινότητα του όσο και την φοίτηση του, να επικοινωνεί μαζί μας προς γνωστοποίηση τους.

Μόλις διαβάσεις το άρθρο εξερεύνησε το μενού που βρίσκεται στην κορυφή τoυ site για να κατατοπιστείς. Και μην ξεχνάς «Φοιτητικά Νέα» για την φοιτητική σου καθημερινή ενημέρωση!!!

ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν θέλεις να Μείνεις Ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα που αφορούν την Εγγραφή σου στην Σχολή (Προθεσμίες/Δικαιολογητικά) ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr