Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Πότε θα πραγματοποιηθούν οι Εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα ότι τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής των Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες με αναλυτική εγκύκλιο που θα δημοσιευθεί στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Να αναφερθεί πως πέρσι οι εγγραφές των Επιτυχόντων/Πρωτοετών Φοιτητών πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά κατά το διάστημα από 5 μέχρι 12 Σεπτεμβρίου 2016.

ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν θέλεις να Μείνεις Ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα που αφορούν την Εγγραφή σου στην Σχολή (Προθεσμίες/Δικαιολογητικά) ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Η διαδικασία εγγραφής των Πρωτοετών Φοιτητών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας θα πραγματοποιείται με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα που έχουν περάσει μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (θα σας ενημερώσουν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr) του Υπουργείου Παιδείας, πληκτρολογώντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Πότε ξεκινούν οι Εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από την κατηγορία «Πρωτοετείς Φοιτητές» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν.

Πέρασες σε Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ; (Ενημερώσου τώρα!)

Είσαι πρωτοετής; Συγχαρητήρια!!! Και τώρα τι; Νέα πόλη, νέα ζωή, άγχος για το άγνωστο...

Στην υποκατηγορία πληροφοριών "Φοιτητές → Πρωτοετείς" του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τις πρώτες μέρες στο νέο άγνωστο φοιτητικό περιβάλλον της πόλης που πέρασες, χωρίς άγχος.

Μέσα από το μενού του μεγαλύτερου φοιτητικού portal μπορείς να εντοπίσεις εύκολα και γρήγορα ο,τιδήποτε σχετίζεται με τις απορίες και τις ανάγκες σου, είτε αυτές αφορούν την καθημερινότητά σου, είτε αφορούν τη Σχολή σου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας για την καθημερινή σας φοιτητική ενημέρωση!

Μέσα από την εύχρηστη κατηγοριοποίηση που έχουμε προσαρμόσει, άμεσα θα εντοπίζεις το εκπαιδευτικό σου Ίδρυμα από τις κατηγορίες "Πανεπιστήμια- ΤΕΙ" και θα μπορείς να ενημερώνεσαι εγκαίρως για τις τελευταίες εξελίξεις του Ιδρύματος σου.

Επίσης, στην κεντρική μας σελίδα αρχικά θα συναντάς τις σημαντικότερες ειδήσεις, αλλά και πιο κάτω θα υπάρχουν σε ροή ειδήσεων όλα τα πρόσφατα γεγονότα.

Βρισκόμαστε πάντα στη ροή των γεγονότων και για αυτόν τον λόγο ήδη οι φοιτητές στην Ελλάδα επιλέγουν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή τους φοιτητική ενημέρωση. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μην ξεχάσεις να μπεις στην Φοιτητική ενημερωτική σελίδα στο facebook (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Είναι απαραίτητο να αναφερθεί πως, πέραν της ενημέρωσης που παρέχουμε, δίνουμε την δυνατότητα σε οποιονδήποτε φοιτητή και φοιτήτρια, ο οποίος/α έχει παράπονα ή καταγγελίες που αφορούν τόσο την καθημερινότητα του όσο και την φοίτηση του, να επικοινωνεί μαζί μας προς γνωστοποίηση τους.

Μόλις διαβάσεις το άρθρο εξερεύνησε το μενού που βρίσκεται στην κορυφή τoυ site για να κατατοπιστείς. Και μην ξεχνάς Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την φοιτητική σου ενημέρωση!!!