Εγγραφές Πρωτοετών: Πώς θα ξέρω ότι ολοκληρώθηκε η εγγραφή μου;

Εγγραφές Πρωτοετών: Πώς θα ξέρω ότι ολοκληρώθηκε η εγγραφή μου;

Εγγραφές Πρωτοετών 2020-2021: Τα «Φοιτητικά Νέα» μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών σας δίνουν την απάντηση. ⇒ Συμπλήρωσα όλα τα στοιχεία που ζητούνταν στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, όμως όταν πάτησα οριστική υποβολή με οδήγησε στην αρχική σελίδα, χωρίς να δω το pdf της οριστικής αίτησης. Πώς θα ξέρω ότι ολοκληρώθηκε η εγγραφή μου;

Συντονιστείτε στο Newsroom του «Φοιτητικά Νέα» πατώντας εδώ για τη ροή ειδήσεων.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


⇒ Εισαχθείτε εκ νέου στην ηλεκτρονική εφαρμογή (eregister.it.minedu.gov.gr). Αν αμέσως μετά την είσοδό σας μεταφερθείτε κατευθείαν στη σελίδα με τα χρωματιστά πλαίσια που το πάνω αριστερά έχει τίτλο Συγχαρητήρια και στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας βλέπετε το κουμπί ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

⇒ Τότε έχει υποβληθεί η αίτησή σας και μπορείτε να τη δείτε μέσω του κουμπιού Εκτύπωση αίτησης. Αντίθετα αν αμέσως μετά το login η εφαρμογή σας οδηγεί στη σελίδα με τα προσωπικά δεδομένα και στη συνέχεια στη σελίδα που απαιτεί συμπλήρωση ΑΜΚΑ τότε η αίτησή σας δεν έχει καταχωρηθεί και πρέπει να συνεχίσετε στη διαδικασία οριστικής υποβολής.

Την σελίδα ενημέρωσης των Πρωτοετών Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών