Εγγραφές Πρωτοετών: Νεότερες πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας

Νεότερες πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας για τις Εγγραφές των Πρωτοετών

Εγγραφές Πρωτοετών 2019-2020: Τα «Φοιτητικά Νέα» εξασφάλισαν πριν από λίγο νεότερες πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την ημερομηνία έκδοσης και έναρξης των ηλεκτρονικών εγγραφών για τους πρωτοετείς φοιτητές 2019-2020.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με νεότερη επικοινωνία που είχαν σήμερα (Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019) τα «Φοιτητικά Νέα» με το Υπουργείο Παιδείας, η εγκύκλιος για τις ηλεκτρονικές εγγραφές θα εκδοθεί εντός της εβδομάδας (το αργότερο έως την Παρασκευή). Οι ηλεκτρονικές εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν την ίδια μέρα με την έκδοση της εν λόγω εγκυκλίου.


Είσαι Πρωτοετής Φοιτητής; Δες πως θα αξιοποιήσεις το Facebook!

Μετά την έκδοση της εγκυκλίου που θα ορίζει την προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι υποψήφιοι μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής (eregister.it.minedu.gov.gr) πληκτρολογώντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου θα προχωρήσουν στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής την οποία και θα ΠΡΕΠΕΙ να εκτυπώσουν.

Μετά τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι επιτυχόντες θα κληθούν από τις Γραμματείες των Τμημάτων σε πολύ σύντομο διάστημα που θα καθορίσουν οι αντίστοιχες Γραμματείες κατά περίπτωση, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, να παραλάβουν τους κωδικούς για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες. Μαζί τους οι πρωτοετείς φοιτητές θα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής.

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς Φοιτητές!

Περιμένουν τις εγγραφές για να ζητήσουν μετεγγραφή

Οδηγός Μετεγγραφών 2019-2020

Μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» οι Πρωτοετείς Φοιτητές θα ενημερωθούν ΠΡΩΤΟΙ για τις μετεγγραφές, δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ. Για να λαμβάνετε όλες τις ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr