Ολοκλήρωση εγγραφών πρωτοετών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2018-2019: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο την διαδικασία ολοκλήρωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών 2018-2019 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα αποστείλει στις γραμματείες των Τμημάτων τους καταλόγους των νεοεισαχθέντων φοιτητών που υπέβαλαν ηλεκτρονικά αίτηση εγγραφή. Οι εγγραφέντες θα πρέπει να  προσέλθουν στη γραμματεία του Τμήματος που έχουν επιτύχει για ταυτοποίηση και ολοκλήρωση της εγγραφής τους.

  • Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, μπορείτε να την δείτε εδώ.

Καλούνται οι νεοεισαχθέντες φοιτητές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 (με τις κατηγορίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης), οι οποίοι πραγματοποίησαν την υποχρεωτική εγγραφή του μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας, να προσέλθουν για την ταυτοποίηση στα αντίστοιχα Τμήματα του Πανεπιστημίου μας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές ότι κατά το διάστημα από Τρίτη 25-09-2018 έως και Παρασκευή 28-09-2018 και ώρες 10.30 έως 14.30, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία ελέγχου ταυτοπροσωπίας. Για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας θα χρειαστεί οι πρωτοετείς φοιτητές να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους και να επιδείξουν την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

  • Γραμματεία Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας (Ελ. Βενιζέλου 70, Καλλιθέα-κεντρικό κτίριο, 1οςόροφος)
  • Γραμματεία Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής (Ελ. Βενιζέλου 70, Καλλιθέα-κεντρικό κτίριο, 1οςόροφος)
  • Γραμματεία Τμήματος Γεωγραφίας (Ελ. Βενιζέλου 70, Καλλιθέα-κτίριο Βιβλιοθήκης, ισόγειο)
  • Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής (Ομήρου 9, Ταύρος, 2οςόροφος)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο (και φωτοτυπία αυτών)
  • Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής που φέρει, μετά την υποβολή της, αριθμό πρωτοκόλλου
  • 2 φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας (έγχρωμες)
  • Εκτύπωση του ΑΜΚΑ
  • Πιστοποιητικό γέννησης ή Οικογενειακής κατάστασης στο οποίο να αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Αρρένων (Μόνο για άρρενες φοιτητές) προκειμένου να συμπληρωθούν σωστά τα στοιχεία για να εκδοθεί πιστοποιητικό στρατολογικής χρήσης) 

Τα μαθήματα για το Χειμερινό Εξάμηνο ξεκινάνε την Δευτέρα 08/10/2018 στις 9:00 π.μ.

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr