Ολοκλήρωση εγγραφών πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πως θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους οι πρωτοετείς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Εγγραφές Πρωτοετών ΦοιτητώνΟι ηλεκτρονικές εγγραφές στο eregister.it.minedu.gov.gr πραγματοποιούνται έως τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018. Με την υποβολή της ηλεκτρονικής εγγραφής δεν απαιτείται η αποστολή δικαιολογητικών στις Γραμματείες των Τμημάτων επιτυχίας.

Κατόπιν της λήξης των ηλεκτρονικών εγγραφών θα γίνει η ταυτοποίηση των εγγραφέντων από τις Γραμματείες σε κάθε Τμήμα του Πανεπιστημίου.


Οι εγγραφέντες/-είσες θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος επιτυχίας τους – φέροντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο -  προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής τους με τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας τους.

Την σελίδα ενημέρωσης των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η διαδικασία ταυτοπροσωπίας θα γίνει μετά τις 17 Σεπτεμβρίου εφόσον ολοκληρωθούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην εφαρμογή του ΥΠΠΕΘ και αποσταλούν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  οι πίνακες εγγραφέντων.

Η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας ταυτοποίησης, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το διάστημα κατάθεσης τους στις Γραμματείες των Τμημάτων, θα ανακοινωθούν με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι νεοεισαχθέντες φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας και την κα Μαρία Κουκουβάνη στο τηλέφωνο 24210 74506, για κάθε θέμα σίτισης, στέγασης κ.λπ.

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr