Εγγραφές Πρωτοετών: Οι Απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις

Εγγραφές Πρωτοετών: Οι Απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2018-2019: Αν έχετε απορίες επί της διαδικασίας των Εγγραφών μέσα από την ηλεκτρονική πλαρφόρμα, τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ότι παρέχεται αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης που μπορείτε να το δείτε εδώ.

Βήμα Βήμα οι Εγγραφές των Πρωτοετών μέσα από το Εγχειρίδιο Χρήσης. 


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις Απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις για τις Εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών 2018-2019.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Μετά την υποβολή της αίτησής μου, διαπίστωσα ότι τα στοιχεία που καταχωρίσθηκαν σε αυτήν, έχουν μικρή διαφοροποίηση από τα στοιχεία της Αστυνομικής μου Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου μου. Θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγραφή μου;

Δεν τίθεται θέμα ακύρωσης της εγγραφής σας. Σε περιπτώσεις λανθασμένων στοιχείων στην αίτηση εγγραφής, θα υπάρξει δυνατότητα τροποποίησης στις Γραμματείες των Τμημάτων, σε χρόνο και με τρόπο που θα καθοριστεί από τις αντίστοιχες Γραμματείες.

Μετά την εισαγωγή και την επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ μου, εμφανίζεται χρωματιστό πλαίσιο με μήνυμα σχετικά με διαφοροποίηση των προσωπικών μου στοιχείων. Τί μπορεί να συμβαίνει;

Μετά τη συμπλήρωση και την επαλήθευση του ΑΜΚΑ, αντλούνται τα στοιχεία που έχουν καταχωρισθεί στα Π.Σ. του Εθνικού Μητρώου ΑΜΚΑ για τον συγκεκριμένο ΑΜΚΑ που συμπληρώθηκε. Στη συνέχεια ακολουθεί σύγκριση των στοιχείων αυτών με τα αντίστοιχα στοιχεία σας, όπως έχουν καταχωρισθεί στα Π.Σ. των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αν υπάρχει διαφοροποίηση σε κάποιο από αυτά, εμφανίζεται σχετικό μήνυμα, το οποίο αποτελεί ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, δεν σας αποτρέπει από τη συνέχεια της διαδικασίας.

Πατήστε ΕΔΩ για την Εφαρμογή των Εγγραφών 

Την σελίδα ενημέρωσης των Επιτυχόντων/Πρωτοετών Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr