Διαγραφή και Εγγραφή στη νέα Σχολή - ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαγραφή και Εγγραφή στη νέα Σχολή - ΟΔΗΓΙΕΣ

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2018-2019: Οι (ηλεκτρονικές) εγγραφές των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 10 έως και την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Τι ορίζει η Εγκύκλιος για την Διαγραφή και Εγγραφή στη νέα Σχολή


Μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή οι επιτυχόντες, στην περίπτωση που έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώνουν τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.

ΉΔΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΗ

Εάν ο χρήστης είναι ήδη εγγεγραμμένος σε Τμήμα ή Σχολή της Τριτοβάθμιας από προηγούμενο έτος, θα πρέπει στο σημείο αυτό να προβεί στη δήλωση του προηγούμενου Τμήματος ή Σχολής του. Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να ενεργοποίησει το σχετικό checkbox, όπως φαίνεται και στην εικόνα που ακολουθεί.

Μετά την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ, τα στοιχεία της αίτησής σας δεν μπορούν να τροποποιηθούν, παρά μόνο στη Γραμματεία του Τμήματος επιτυχίας, επιδεικνύοντας τα αντίστοιχα έγγραφα.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr θα αναρτήσουν ΣΗΜΕΡΑ το πρωί τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στις Συχνές Ερωτήσεις για τις Εγγραφές, αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής καθώς και συνοπτικές οδηγίες που θα περιγράφει ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ την διαδικασία για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης. (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!)

Επίσης αναλυτική ενημέρωση θα υπάρχει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για το τι πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ πριν οριστικοποιήσετε την αίτηση εγγραφής σας όπως και ενημέρωση για τις επόμενες διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε μετά την Ηλεκτρονική σας Εγγραφή ΜΟΝΟ στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr. Για λαμβάνεις και εσύ όλες τις ενημερώσεις πάτησε εδώ.

Η εφαρμογή θα τεθεί σε λειτουργία από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, μετά τις 10:30 πμ. 

Αναλυτικά τον Οδηγό για τις Εγγραφές των Πρωτοετών μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr