Εγγραφές Πρωτοετών: Εν αναμονή της Εγκυκλίου (ΝΕΟ)

Εγγραφές Πρωτοετών: Εν αναμονή της Εγκυκλίου - Νεότερη Ενημέρωση

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2018-2019: Περιμένουν πως και πως οι επιτυχόντες υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 την έκδοση της Εγκυκλίου από το Υπουργείο Παιδείας, που θα ορίζει την ημερομηνία έναρξης των ηλεκτρονικών εγγραφών όπως και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές για την επιτυχημένη εγγραφή.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχαν σήμεραΠέμπτη (6/9) τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, με το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με το πότε θα εκδοθεί η εγκύκλιος η απάντηση που μας έδωσαν ήταν πως «δεν αποκλείεται η εγκύκλιος να εκδοθεί ακόμη και αρχές της επόμενης εβδομάδας».


Από την αναμονή στην αναμονή... και οι πρωτοετείς στο περίμενε!

Να αναφερθεί πως πέρσι η εγκύκλιος εκδόθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου και οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις εγγραφές έγιναν στο διάστημα από 5 Σεπτεμβρίου μέχρι και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Μετά την έκδοση της εγκυκλίου που θα ορίζει την προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι υποψήφιοι μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής (eregister.it.minedu.gov.gr) πληκτρολογώντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου θα προχωρήσουν στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής την οποία και θα ΠΡΕΠΕΙ να εκτυπώσουν.

Την σελίδα ενημέρωσης των Επιτυχόντων/Πρωτοετών Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Μετά τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι επιτυχόντες θα κληθούν από τις Γραμματείες των Τμημάτων σε πολύ σύντομο διάστημα που θα καθορίσουν οι αντίστοιχες Γραμματείες κατά περίπτωση, να παραλάβουν τους κωδικούς για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες. Μαζί τους οι πρωτοετείς φοιτητές θα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να ενημερωθείς ΠΡΩΤΟΣ για το τι θα πρέπει να κάνεις ως Πρωτοετής μετά την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής, πάτησε ΕΔΩ

Είσαι Πρωτοετής Φοιτητής; Δες ΕΔΩ πως θα αξιοποιήσεις το Facebook!

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr